Ako to somnou myslí ?

Príspevok v téme: Ako to somnou myslí ?
lasanka

Ahojte. Pred istým časom som spoznala muža, s ktorým som si padla do oka boli sme si blizky všetko si myslim že bolo fajn. O isteho obdobie sa vsak zacal ozyvat menej a menej a ak sa bavime o nas nedojdeme nikdy nikde. Tazko sa mi rozprava o takych temach. Avšak ak ho zavolam ja stale ide a asi nikdy moje pozvanie von neodmietol. Co si mam o tom mysliet ? :( prosim poradte mi

chllp

Ak ti je blbe volat mu, tak ho nemas tak rada ako si myslis. Ako niektore zeny maju taku predstavu, ze budu sediet ako kvargle, a cakat ze im budu volat milionary, sejkovia, princovia a ony si len budu vyberat. Ak nechces byt v 50tke sklamana ze ta nikto nechce tak by si mala byt inicjativna aj ty.

lasanka

Ďakujem za odpoveď. Tak on o tom vie si myslim no praveze uz som si aj ja pvedala ze ho nebudem volat lebo je to blbe

WHISPER

že sa na neho nekvačkaj a nevolaj ho ty,.. akože OK, 21 storočie, emancipácia... ale chlapi by mali byť chlapmi! to že s tebou ide von može on brať že ide von s kamoškou...
nechaj ho tak, nikam ho nevolaj, nevtieraj sa mu... a uvidíš či sa rozhýbe a pozve ťa aj on von... ale aj ked to urobi to nebude musiet znamenať že ta chce... to su veci ktore ty musis vedieť, ...