Ahojte. Pred istým časom som spoznala muža, s ktorým som si padla do oka boli sme si blizky všetko si myslim že bolo fajn. O isteho obdobie sa vsak zacal ozyvat menej a menej a ak sa bavime o nas nedojdeme nikdy nikde. Tazko sa mi rozprava o takych temach. Avšak ak ho zavolam ja stale ide a asi nikdy moje pozvanie von neodmietol. Co si mam o tom mysliet ? :( prosim poradte mi
Ako to somnou myslí ?
Ak ti je blbe volat mu, tak ho nemas tak rada ako si myslis. Ako niektore zeny maju taku predstavu, ze budu sediet ako kvargle, a cakat ze im budu volat milionary, sejkovia, princovia a ony si len budu vyberat. Ak nechces byt v 50tke sklamana ze ta nikto nechce tak by si mala byt inicjativna aj ty.
zmeniť to nezmenim
Keď ako mne aj celkom chýba jeho spoločnosť ale asi to tak bude lepšie no každopadne som z toho sklamana
Neriešila by som, ozve sa ozve, neozve neozve. Jeho vec ;)
Ďakujem za odpoveď. Tak on o tom vie si myslim no praveze uz som si aj ja pvedala ze ho nebudem volat lebo je to blbe
že sa na neho nekvačkaj a nevolaj ho ty,.. akože OK, 21 storočie, emancipácia... ale chlapi by mali byť chlapmi! to že s tebou ide von može on brať že ide von s kamoškou...
nechaj ho tak, nikam ho nevolaj, nevtieraj sa mu... a uvidíš či sa rozhýbe a pozve ťa aj on von... ale aj ked to urobi to nebude musiet znamenať že ta chce... to su veci ktore ty musis vedieť, ...