Dobrý deň, beriem lieky na boreliózu, ale posledné 3 mesiace to je horšie, prevažne pociťujem bolesť v driekovej chrbtici, v bokoch prevažne nad ránom taká tupá bolesť a v ľahu, stuhnutie chrbtice v celom priebehu a robi mi problem zostat vystrety. Chcel by som sa spytat je mozne, ze by som mal do toho nieco dalsie (M. BEchterev napriklad) ? Na reumatologii som bol 1,5 roka dozadu a nebolo tam nic. Chcel by som vediet, ci tieto problemy sposobuje liecena borelioza (Dr.Durovska - Stratonov protokol na boreliozu + koinfekcie = minociklin,augmentin,klarytromicin,prokanazol) alebo mam ist znovu na reumatologiu. Celkom ma to desí. Ďakujem za kazdu radu vopred :) ;)
Borelioza / Bechterev
Mino som zatial nemal, ale liecba zabera, dostal som sa zo sklerozy multiplex... este to chce mino, ceftriaxon, entizol a najme injekcie polyoxu na nakopnutie energie, imunity. Polyox hodlam pichat po cely zivot...
lion ahoj chcem sa ta opytat ty si bral minocyklin? ak ano ako si znasal uzivanie vraj je to jedine ucinne antibiotiku co prekonava likvorovu barieru a ide az do mozgu a ako sa citis pri liecbe u dr Durovskej ? dakujem
Mino predpisuje LEN dr. Dur. v BA. Teda ma ho u seba v ambulancii.
ludia prosim ktory lekar na sk predpisuje minocyklin? vdaka
Dobre teda :) a môžu mi tie bolesti sliach, nesustredenost a unavu a vsetko sposobat lieky ? pretoze v lete som sportoval, pracoval, vsetko zvladal ale teraz som toho neni schopny, dufam ze sa nic nepokazilo a nieje neskoro to dat do poriadku :) mal by som navstivit ineho imunologa lebo tento mi nechcel nic predpisat, podla neho "som v poriadku" a nevidel dovod mi vobec nieco predpisat.
Mlieko nepi, nic mliecne !!! Pokym ti ATB nerobia problemy, kludne davky zvysuj pokym to budez zvladat - herxy, stavy... Isoprin na viry nemusi stacit, pozhanaj este daco. A najme ten polyox,
na Virusy mam isoprinosine, na ten polyoxido. sa spytam, mlieko ? ani acidko / kefir spolu s ATB ? :) to si len tak mozem sam od seba zvysit davku proknazolu ? a dokazes mi odporucit nieco na tu candidu a plesne ? Je pravda ze mi toto uz povedalo viac ludi, pretoze mam uz par rokov seborreu, a dr. durovska povedala ze to je spoobene tymi koinfekciami a malo by sa to po vylieceni dat do poriadku. Pri mlieku pocitujem ze mi to skodi, ale chcel som podporit telo "prirodnymi probiotikami vo forme kefiru"
TRT psych. !!! beries minocyklin, ten die pekne do mozgu a zabija v nom tie mrchy z coho vznikaju toxiny a z toho mas tie stavy. Ale pozor na jednu vec, musis riesit ked beries take kvanta ATB aj viry a najme plesne a CANDIDU !!!!!!! Ziadne mlieko a tak... zvys davky prokanazolu. Imunor je slaby, chce to polyox.
Mal som aj Imunor, asi si ho znovu zozeniem, v lete naposledy. Vit D hladinu sa dozviem o par dní,naposledy to bolo okolo 150 tusim. na zaciatku som mal hladinu niakych 30. Ake testy to boli neviem uz (asi LTT), bolo to u Dr.Durovskej posielalao sa to do nemecka, a vysledok bol 2 miliony niecoho, uz presne neviem, v karte to isto bude. Ja mam ATB liecbu od marca 2016 cca, po par mesiacoch som sa citil fajn a tie lieky bral ako lentilky. V septembri som mal panicke ataky, a potom mi zacali vsetky tazkosti. Posledneho pol roka mam bolesti šliach / klbov, prevazne pri pohybe, bolesti oci hlavne vonku sa nedokazem dobre sustredit, a rychlo sa unavim a nezvladam ani bicyklovat do kopca alebo ked som niekde v prirode rychlo sa unavim po chodzi. Neviem ci to moze sposobovat psychika, alebo je to tymi liekmi (minocyklin,augmentin,klerimed,prokanazol) alebo sa mi vratili tie tazkosti ako boli na zaciatku. V lete som si myslel ze uz som vylieceny, ale psychika mi spustila zas tento kolobeh a neviem na ktory problem sa sustredit.
Tubeno - beries len Isoprinosine ? Ale ten je iba na virusy, borelie s nim nezabijes. A takto mal si pozit borelu v Elise, WB blote alebo u Dur. v LTT ? Aku hodnotu mas vit D ? Ak mas malo tak vigantol ale neprezen to ja som to prehnal, na zaciatku som mal iba okolo 20 a teraz okolo 550 ze toxicke :D:D:D
Probiotika nemusis brat pokial nejdes ATB, ak pojdes ATB tak si pozhanaj simprove probiotika cez net a v lekarni kup dake a ber ich dokopy, na tie kvanta ATB treba poriadne probiotika ale ber to s odsupom od ATB !!! Idealne je zacat bez probiotik nak s ATB zamoris cele telo a pozabijas co najviac tych potvor. A ked ti nebude chutit jest tak daj probiotika, budes mat hnusnu chut v ustach tak zuj mentolky - najme po pulzoch entizolu inak sa pogrcas.
A tu ti ziadne caje a podobne picoviny akoze na boreliozu nepomozu, to je natk na doliecenie. Na borelu treba ist tvrdo s ATB a najlepsie skombinovat s Buhnerom - bylinami.