Dobrý deň, beriem lieky na boreliózu, ale posledné 3 mesiace to je horšie, prevažne pociťujem bolesť v driekovej chrbtici, v bokoch prevažne nad ránom taká tupá bolesť a v ľahu, stuhnutie chrbtice v celom priebehu a robi mi problem zostat vystrety. Chcel by som sa spytat je mozne, ze by som mal do toho nieco dalsie (M. BEchterev napriklad) ? Na reumatologii som bol 1,5 roka dozadu a nebolo tam nic. Chcel by som vediet, ci tieto problemy sposobuje liecena borelioza (Dr.Durovska - Stratonov protokol na boreliozu + koinfekcie = minociklin,augmentin,klarytromicin,prokanazol) alebo mam ist znovu na reumatologiu. Celkom ma to desí. Ďakujem za kazdu radu vopred :) ;)
Borelioza / Bechterev
Skus pozriet stranku RNG . jecool . net Borelioza, RNG borelioza..., je aj himalajsky caj na boreliozu Manjishta.
A vedel by si mi odporucit niake vyzivove doplnky, aby som podporil telo co najlepsie v boji :) ake probiotika teda ? beriem isoprinosine, vitamin D 20kv denne, caje pestrec, echinacea, oreganovy olej, chlorella 15tbl a probiotika biopron premium 2tbl na obed. :)
Bechterev to určite nie je, neštuduj internet.
Livinka, ake mas problemy ? Mala si vobec pozit borelku ? Testy pocas liecby su k hovnu, ide o to ako sa citis. Ak si ju mala vo WB pozit tak ju mas a je treba ju liecit a to spravne, inac tatato choroba pekne dorazi. Ide o to aky silny mas IS a ako ti tu infekciu drzi na uzde.A mesiac brania ATB je malo, ja som siel atb vkuse skoro roky ! - koli nalezu na MRI a zabraneniu rozvoja RS-SM.
Livinka - vidim, ze o tom vies prd,nestaci sa iba napchavat s ATB, k spravnej liecbe je potrebne aj dalsie veci a to doplny, probiotika - nestacia obacajne z lekarne su slabe, dalej nieco na obnovu pecene a criev- nestacia picoviny volnopredajne z lekarne... dalej atb ako pises nicia imunitu to je pravda, takze ju musis dopovat najlepsie polyoxom a imunorom, imodinom, najlepsie vsetko spolu nak to ma dajaky ucinok - toto dokaze dostat z tej skurvene unavy, ktoru infekcia ako borela, najme neuroborela sposobila, inac sa z toho dostat totiz neda a clovek bez takejto liecby ide postupne doprdele, z ktorej sa da len tazko vyhrabat. Livinka ty si este nezazila skutocnu neuroborelu, tak tu prosim ta dr. Durovsku neodsudzuj, ked to pocitis na vlastnej kozi co je to neuroborela potom budes Boha prosit aby ti dr. Durovska pomohla. Mne pomohla, viem co je to tato choroba za peklo. A ziadne picoviny sarlatanske v tomto pripade nepomozu !!!!!!!!! A este raz to napisem, NESTACI SA IBA NAPCHAVAT S ATB !!!!!!!!! A dr. Dur. to vsetko inac vravi :)Je jedna z mala dr. ktora dokaze postavit cloveka na nohy !!!
Ze by Stevia? domacaliecba.sk
velky pozor na tu durovsku, ci jak sa vola, je velmi kritizovana za liecebne praktiky,do neikoho stopat roky atb vkuse,to je priserne, k takej by som nesla ani keby som mala zomriet,toto by osm si nenechala s telom robit, radsej vyhladaj nejakeho samana alebo byliny vychodnej mediciny, tie ti istotne pomozu, rozne recepty su, mam znamu,co chodila k menovanej mudr, ktora jej vkuse roky davala atb na borelku az nakoniec nechci vediet,ako dopadla ta zena..:(:( ved atb ti nicia vsetko prirodzene a dobre,co mas v organizme !nenechaj si to a obrat sa, mas este cas hadam,ak to svinstvo neberies roky.
viem o com, hovorim,mam borelku uz roky,a vsetci ma odporucali k tamtej mudr,ale nikdy som tam nevkrocila, mam sice obrovske problemy,ale stopat sa tazkymi liekmi ja nebudem cele roky, ona inak nevie liecit a neverim ani tym jej pochybnym testom, co akoze dava robit do nemecka,podla mna soi len tak chce zarabat, aby mala klientelu,kedze je sukromnicka,....velky pozor na to,co s organizmom robis.
ja lieky neberiem na tu boreliozu,ano brala som mesiac,ale nepomohlo to,no viac ich do seba sukat nebudem.
No az take jednoduche to zas nieje. Ak max extremnu unavu, tak to uz mas napadnuty imun system ,preto mas tu unavu. Da sa to dokopy ale chce to liecbu a cas, ja sa liecim od 2013 a furt mi je nie dobre ale uz sa to zlepsuje pomalicky.
Dakujem za podporu a cennú radu :) toto sú slová, ktoré som potreboval počuť, dúfam, že sa to čoskoro zlepší a dostanem sa z tohoto začarovaného kruhu bolesti, únavy, plytkého dýchania a množstva iných problémov :) :)
Cau, ser na reumatologiu,,, ziadna reuma nejestvuje... sposobuju to infekcie... Tie bolesti mas z borely, liecbu mas spravnu len vydrz a atb rozhodne neprestavaj brat nak sa deje co sa deje !!!! To co ta boli mozu byt herxy a moze to byt ovela horsie ale musis vydrzat. Prejde to :) Ale chce to cas a liecbu !