Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nadávanie, ponižovanie

Príspevok v téme: nadávanie, ponižovanie
lettycia

Ahojte. Mám partnera 5 rokov, vzdy bol ku mne milý, ústretový...no skrátka chlap s ktorým je žena spokojná. V poslednej dobe je však agresívny, uráža ma ...škaredo nadáva ( hanbím sa napísať nadávky ktorými ma nazýva) no psoste ma ponižuje najhrubším spôsobom...jemu ako dvôvod stačí že nepoviem to čo chce on počuť alebo že nesúhlasím s jeho názormi že ich mám iné...alebo že mám iné (ženské a často citlivejšie) myšlienkové pochody...a už ma častuje nadávkami najhrubšieho zrna, vrieskaním, vyhrážaním a ponižovaním...niesom typ človeka ktorý by na všetko pritakával ale jemu som sa už podvolila a robím to často len pre pokoj ktorý tak túžim mať. Čítala som si veľa o manipulátoroch a mám pocit že on ním je...za jeho emocionálne výbuchy a záchvaty si vraj môžem sama lebo ja som jeho zrkadlo a podobne (lebo nie vždy s ním súhlasím-veď každý sa na veci pozeráme inak a máme iný názor). Nehovorím že ja chyby nerobím ale ponížiť sa tým, žebudem niekomu nádávať a urážať ho ( niekomu koho milujem) je pod úroveň či už ženy alebo chlapa.O tom že ma citovo vydiera ani nehovorím...nechcem sa ho zbaviť ani nič podobné...mám ho naozaj úprimne rada ale čím ďalej tým viac rozmýšľam hlavou a nie srdcom...chcem byť spokojná a šťastná žena a nie chodiaca kôpka nešťastia...prewto mi prosím poraďťe, ako mu vysvetliť že nadávanie a urážanie mi vážne ubližuje, zanecháva vo mne hlboké stopy bolesti a vzbudzuje vo mne averziu voči jeho osobe...ďakujem za odpovede...snáď niečo z nich zaberie:)

lLily

"čím ďalej tým viac rozmýšľam hlavou a nie srdcom"

to robis robre, a co ti teda nasepkava tvoja hlava? toto je dalsi vztah typu "kto z koho".....on si pri tebe nieco dokazuje tym, ze ta uraza a ty si nieco pri nom dokazujes tym, ze to cele ustojis

nco su vam este vobec srdcia?

Mesačný princ

neprešli ste si nejakou zmenou? nestalo sa vo vašich životoch niečo, čo by takéto správanie inicializovalo?

nejaká trauma, alebo niečo iné?