Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sebakritika 0 bodov ?

Príspevok v téme: Sebakritika 0 bodov ?
Zhrozena

Čaute, nedalo mi to a rozhodla som sa založiť tému. Zaujíma ma či máte aj vy podobné skúsenosti, prípadne ako by ste zareagovali na mojom mieste.
Takže ide o to, že už ma naozaj prestáva baviť akí sú starí chlapi chlípni a úplne bez hanby si idú baliť aj o dve generacie mladšie baby. Uvediem asi najčerstvejšiu príhodu...Takže v práci ma zaučoval celý týždeň jeden starší kolega. Na vek som sa nepýtala. Tipujem, že mohol mať cez niakých 50 rokov (ja mám 21). Som typ človeka, ktorý je milý, rád vtipkuje a dokáže pokecať s hocikým o hocičom. Čiže zo začiatku sme sa normálne bavili aj srandovali, bol ochotný a pomáhal ( nič som za tým nevidela, skôr niečo ako otec - dcéra ). Lenže po čase si ku mne začal dovolovať. Stále sa držal až moc v mojej blízkosti ...prekročil hranice normálnej blízkosti. Lepil sa na mňa, snažil sa o také nevinné dotyky akože pohladkanie po pleci a obšuchnutie sa o mňa keď prechádzal okolo. Bolo mi to vrcholne nepríjemné, stále som sa oddialovala, ale nič som mu nepovedala. Pomyslela som si, že však môžno si to ani neuvedomuje a ja to zveličujem. Lenže potom ma prosím pekne úplne suverénne pozval na drink večer ! Skoro ma odpálilo ! Áno určite má mladé pekné dievča záujem ísť chlastať s niakým starým pupkatým úchylom s umelými zubami. Bolo mi trápne aj za neho. No povedala som mu len , že nejdem, že už niečo mám. Nedokázala som mu narovinu vynadať, že čo si to vlastne dovoluje. Reagovala som slušne. Ale vnútri som dusila strašný odpor.
Preto ma zaujíma ako by ste reagovali vy ostatné ženy ? :)

Je to úplne zvrátené keď vidím ako si o sebe starci namýšlajú a mladí chalani sú nesmelí.

mozog098

.... Tak stary zatuzil po mladom masku a manzelka niekde doma caka a stary si robi zalusk na mladu...
Drzim palce nedaj sa a hlavne sa neobliekaj vyzyvavo este viac by ho to rajcovalo

Ipsik

Keď má človek zuby, tak nemá chleba a keď má chleba, tak nemá zuby a šťastní môžu byť tí, ktorí tie zuby majú. Teraz sa dáme na to, že už sa lavína spustila, tak poďme na to a ponadávajme si poriadne a kvázi po pravde. Už by sme mali upustiť od uctievania kultu tragégie ako pseudospasiteľa. Je aj komédia, aj tragikomédia, možno sa vložiť aj do toho bez hereckého vzdelania. Ukáže sa, či ide o prirodzený talent alebo o neprirodzený talent alebo sa jednoducho ukáže holá pravda. On ti chcel ukázať holú pravdu, svoje prirod.enie:-)
A nehovorí sa, že mal veľké brucho, ale že nemal charizmu:-)
Ja to preháňam so sebakritikou, aj si ponadávam sám na seba a vieš čo sa stane potom? Vieš čo? Radiátor mi povie: nie, nemáš pravdu.
No, neporazilo by aj teba? Však radiátor má vždy pravdu. A kvetináč mu ako taký tĺk ešte navyše pritakáva...