Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sebakritika 0 bodov ?

Príspevok v téme: Sebakritika 0 bodov ?
Zhrozena

Čaute, nedalo mi to a rozhodla som sa založiť tému. Zaujíma ma či máte aj vy podobné skúsenosti, prípadne ako by ste zareagovali na mojom mieste.
Takže ide o to, že už ma naozaj prestáva baviť akí sú starí chlapi chlípni a úplne bez hanby si idú baliť aj o dve generacie mladšie baby. Uvediem asi najčerstvejšiu príhodu...Takže v práci ma zaučoval celý týždeň jeden starší kolega. Na vek som sa nepýtala. Tipujem, že mohol mať cez niakých 50 rokov (ja mám 21). Som typ človeka, ktorý je milý, rád vtipkuje a dokáže pokecať s hocikým o hocičom. Čiže zo začiatku sme sa normálne bavili aj srandovali, bol ochotný a pomáhal ( nič som za tým nevidela, skôr niečo ako otec - dcéra ). Lenže po čase si ku mne začal dovolovať. Stále sa držal až moc v mojej blízkosti ...prekročil hranice normálnej blízkosti. Lepil sa na mňa, snažil sa o také nevinné dotyky akože pohladkanie po pleci a obšuchnutie sa o mňa keď prechádzal okolo. Bolo mi to vrcholne nepríjemné, stále som sa oddialovala, ale nič som mu nepovedala. Pomyslela som si, že však môžno si to ani neuvedomuje a ja to zveličujem. Lenže potom ma prosím pekne úplne suverénne pozval na drink večer ! Skoro ma odpálilo ! Áno určite má mladé pekné dievča záujem ísť chlastať s niakým starým pupkatým úchylom s umelými zubami. Bolo mi trápne aj za neho. No povedala som mu len , že nejdem, že už niečo mám. Nedokázala som mu narovinu vynadať, že čo si to vlastne dovoluje. Reagovala som slušne. Ale vnútri som dusila strašný odpor.
Preto ma zaujíma ako by ste reagovali vy ostatné ženy ? :)

Je to úplne zvrátené keď vidím ako si o sebe starci namýšlajú a mladí chalani sú nesmelí.

Marunka

Mesačný, mám pocit, že v tomto konkrétnom prípade zrejme nejde len o pokecanie, keďže jej dával najavo dotyky. Ale jasné, môžem sa mýliť. Moja skúsenosť je, že muž s podobnými prejavmi volá ženu na pohárik, aby jej ďalej dvoril, nie aby pokecali o počasí :) Verím na priateľstvo medzi mužom a ženou, sama také mám a nikdy k ničomu nedošlo. Ale tí muži sa pred tým o mňa neobtierali, nedávali najavo náklonnosť ako v tomto prípade. Hovorím len z vlastnej skúsenosti, aplikovať na každého sa to nedá...

Marunka

Je absolútne jedno, koľko má ten človek rokov. To čo robil, ti bolo nepríjemné a bodka. Vôbec nejde o jeho vek, i keď áno, niekomu môže vek prekážať. Ale ver, že toto ti môže urobiť 20 ročný a môže ti to byť rovnako nepríjemné len kvôli samotnému človeku...
Na pohárik muž nevolá ženu preto, aby spolu len pekne pokecali, ale zas vyslovene o sex ísť nemusí. Keď ti nie je sympatický on sám, ani jeho prejavy, tak ho jednoducho stopni. Ja by som mu milo odpovedala na prípadne ďalšie pozvanie, že ďakujem, ale nevidím to reálne, vzhľadom na vek/na to, že nevyhľadávaš takéto stretnutia ak si druhá strana od toho niečo sľubuje/čokoľvek, len buď úprimná. Ako to príjme už naozaj nie je tvoja starosť :) Dokonca aj na tie dotyky môžeš povedať, že sorry ale toto mi nie je moc príjemné. Mnohí ľudia sa hanbia byť takto úprimní a potom sa čudujú, že ich druhá strana stále otravuje.
Ja vždy s úsmevom riešim tieto situácie a naozaj sa netrápim tým, ako budem vyzerať v očiach toho človeka. Nie som zodpovedná za to, ako čo príjme, ak ja svoju odpoveď myslím zo srdca najlepšie ako viem :)

chllp

A preco si myslis, ze od teba nieco chce? My sa tiez v praci navzajom pozyvame na drinky a pivo a neznamena to ze by sme mali odpadavat kvoli tomu. Prideme porozpravame sa a nieco vypijeme a je to. Asi si len o sebe domyslas, ze si pritazliva a kazdy ta chce. Mame tiez taku v praci. Vymalovana, prefarbena, akoze moderna a na kazdeho pozera, ako keby s nou chcel nieco chcel mat dotycny. Asi si tym nieco kompenzuje.

Lollka

Zhrozena nevsimaj si tu niektorych typkov ktori maju evidentne problem sami so sebou a kazdeho tu len urazaju. Toto forum nie je zrovna idealne na radenie ak chce niekto serioznu radu lebo tito sa tu nejak zkoncentrovali

Lollka

Si este mladucka ale takych muzov este stretnes. A ked budes starsia a budes stale dobre vyzerat o moc lepsie to nebude, budu to na teba skusat uz nielen stari dedkovia, ale aj mladi zajackovia co by v posteli radi vyskusali starsiu. Rozhodne neodporucam prijat pozvanie na kavu, u chlapov je to jednoznacne znamenie ze mas zaujem a budes to mat potom este horsie. Ja som tiez ten typ co je slusne vychovany a radsej ako niekoho surovo poslat niekam sa snazi byt slusny, ale na tychto casto slusnost neplati. Mozes to slusne povedat raz, dva razy a ak si furt neda pokoj tak byt neprijemnejsia. Ja som sa naucila tiez odmietat akukolvek pomoc od chlapov pokial ho dlhodobo nepoznam. Mam s tym uz zle skusenosti, ked prijmem pomoc a som mila tak to beru ako ze ich pozyvam do postele. Treba si ich drzat od tela a radsej si pomoct sama prip. poprosit pribuznych.

Ipsik

Online, skús ešte raz povedať, že Mesačný Princ je zakomplexovaný. Nech sa páči, here you are, povedz to ešte raz. Ver mi, nepovieš to! A keď to povieš, tak potom uvidíš tú lásku. Ja ti ju dám, môžeš ma zabiť, ukrižovať alebo ma môžeš po.ebať, až potom uvidíš, čo je to skutočná láska. Ja sa neponáhľam, na večnosti času dosť. Trúfneš si?

Mám pocit že ten MESACNY PRINC. Je zakomplexovaný človek, ktorý sa tak nudi že svojimi sprostymi komentármi znepríjemňuje komunikáciu ostatným

Ute

Správne alebo nesprávne správanie nie je o tom, či má niekto dostatočný alebo nedostatočný vek (na danú situáciu).
A že ťa zaúčal? no to si potom nejaká prominentná alebo má na teba fakt zálusk... mala by si byť sebakritickejšia.