Zlé myšlienky

Príspevok v téme: Zlé myšlienky
FleshkT

Dobrý ďeň mám 16 rokov a sa cítim jak total prepadák.Myslím na smrť a hlavne som ako keby rozdelený na 2 časti zlá stránka a dobrá a neviem či som šialený alebo mám chorobu myslím občas na smrť niekedy tu smrť napr. Robím ja že sa vidím jak zabíjam nevynnych ľudí niekedy ešte aj vidim vec ktorá ma odrovnala jak ubližujem rodine neviem či to je prechodom do 18 roku že sa mi menie emócie alebo mám poruchu. A bojím sa to povedať rodičom. Nevnímam to keď sa bavím alebo niečo robím.Ale ten pohľad napr. Na mŕtvu rodinu a ešte ja ako vrah fuuuj. Najlepší bude pre mňa asi psychológ.

Benedikbuzna

Ale ten pohľad na obeseného otca a ešte ja starý sprostý škulavý homoš najlepšie bude pre mňa lano..

TBenedik

Môžeš ísť pogratulovať svojej ,rodine' ty sprostý tučný buzerant aj s cholvatom a z celou tou svinskou gadžovskou dedinskou bandou.Tu je tá vaša úroveň a konečne vyšla pravda na javo kto je vrah vy pojebaná Betliarska špinavá chamraď.

Buznaldo

Páň Ťibiňko do ktorej skupiny sa zaraďujete?Ste Buzna na úrovni? alebo len taká dedinsķá.Ste omylom prírody a hambou spoločnosti?alebo ste len obecná pobehlica ktorá to má v tej plešatej makovici kvalitne porúchané.Ňo kedže ste sa neujali ani ako upratovač záchodov a chodieb tak určite máte na vysokoškolský diplom.Na vašom mieste by som si radšej strelil gulku do tej holohlavej gebule lebo vy už nemáte v ničom žiadnu šancu a s tým vaším jeblým retardovaným xichtom môžete fajčiť nanajvýš chvosty baranom.Vy odporná bumbajská škulavá smradlavá zakomlexovaná buzerantská jebnutá jeblina!!!!!!

FleshKT

Ako ja teraz chcem ísť len mám školu a blíži sa koniec roka a vôbec nemám chuť sa trepať po lekároch skúsil som to sám ale to odohnať nejde. napr. Niečo robím a totálne na to nemyslím ale si spomeniem aha dnes som na to nemyslel a hned si zas na to spomeniem a to sa robi kazdy den.Ale neviem či mám počkať do konca roka alebo ísť už behať teraz.