Vytekanie cirej tekutiny pri predklone/zaklone

Príspevok v téme: Vytekanie cirej tekutiny pri predklone/zaklone
Mimushik_18

Dobry den,
Cca od januara tohto roka mam upchate dutiny, zistili mi ze mam vybocenu nosnu prepazku a zvacsene nosne musle a v juni idem na turbinoplastiku.
V poslednej dobe sa mi casto toci hlava a bolieva ma temeno. Asi 3-4 krat sa mi stalo,ze pri predklone alebo ked sa prusdie zaklonim mi z nosa vytecie vacsie mnozstvo cirej,bezfarebnej tekutiny,nie je husta vyzera ako voda,len tak z nicoho nic,bez nejakeho vonkajsieho podnetu (napriklad zeby s prisla zo zimy do tepla alebl podob.). Bojim sa ci to nie je mozgomiesny mok, minule som nieco podobne videla v tv a naozaj sa hrozne bojim. Bola som pred tym aj na ct dutin - zistili by to tam? Mate niekto skusenosti? Dakukem pekne za kazdu odpoved.

Mimushik_18

Ignus vtedy mi zistili zápal.. po doliečení všetky príznaky zmizli... momentálne sa mi deje zase to iste :/ a to som už niekoľko mesiacov po operácii... nedávno som mala hrozné silnú nádchu a toto mi po nej zostalo. V decembri idem ešte alergologovi a pevne verím že už bude pokoj všetkým zápalom prínosových dutín lebo už má to fakt štve. Neustále upchatý nos, často na antibiotikách a imunita nulová. A to sa fakt snažím predchádzať chorobám, bacilom atd.

Mimushik_18

Kycera, dakujem krasne :) vzdy lepsi zapal ako ten likvor veru... a sledovat si to budem,ked zmizne zapal,voda by nemala tiect si myslim. Ale aj tak mi odlahlo.
Pekny den prajem :) :)

Kycera

Mimushik,
som rada, že si sa ozvala. A ešte radšej, že to nie je likvor. Celý čas som na Teba myslela a priala Ti tú vodu. Spomínanú tv reláciu som nevidela a články nečítala. Aj tak si to sleduj a dávaj na seba pozor. Nech Ti operácia dobre dopadne a žiadna voda už netečie! : )

Mimushik_18

dnes som bola na orl a poslali ma rtg dutín - zistili ze mam zápal, čize nakoniec ta voda bude asi z toho. Nasadili ATB,sprej.. tak hádam už bude pokoj :)

Kycera

... a okrem tej bolesti a točení hlavy, nezabudni povedať, že Ti to tečie pri predklone a záklone a aj koľko Ti toho vytečie! A to MRI si vybav! Drž sa!

Kycera

Mimushik,
urob ako Ti radí Neviem! Vytlač si články a hneď zajtra choď k lekárovi, nedaj sa odbiť. Dobré by bolo, aby si toto vyšetrenie absolvovala ešte pred operáciou. Trvaj na MRI!!!

Spravila som chybu, robím viac vecí naraz, a tak som prehliadla, že o tej BOLESTI si tu vlastne písala (temeno), aj to, že sa Ti točí hlava. Mohla som si to dať dokopy, ale nedala. Som rada, že tu Neviem prispela. A súhlasím s tým, že radšej zbytočné vyšetrenie, ako niečo zanedbať!
Tak Ti budem veľmi držať palce a daj o sebe vedieť! : )

Mimushik_18

Kycera, praveze uraz nebol ziadny.
Ale dakujem, snad to bude suvisiet iba s tym nosom.
Marunka ,no mne trocha viac ale zase to nebolo na litre, vytecie mi vzdy tak pol deci max. Neviem to presne zhodnotit,lebo vzdy je to tak rychlo iba vcera to na zem hned islo a tak jak ked sa vyleje cloveku z pohara trocha.
Ale urcite to spomeniem a budem chciet nejake vysetrenie aby som mala istotu. Marunka a ty si to co mala ?