Ahojte stalo sa aj vam ze ste mali priatelku bola vasa prva dlhe roky ste boli spolu a potom skoncil vztah s jej strany navrh ukoncenia a potom ze mate aj chut na sex a ze by ste si snou chceli iba uzit ale proste z jej strany uz nie ? daval som navrhy a tak a nic nezabrala nato proste ma tu tiez niekto skusenost ze uz nezazil sex s ex ? lebo viem ze uz zenu nebudem mat lebo nikdy nemali omna zaujem je to skoda chcel som skusit ako chuti sex s ex :) a otazka na zaver je to dobry napad mat sex s ex ci ani nie ? :)
Smutny pribeh
no co uz ti na tom mam povedat? si bud extremne hlupy alebo len slepo zavidis...dost mozna aj kombinacia oboch variant
ILily nemusíš hneď útočiť navyše opakovane vo viacerých príspevkoch nič som ti neurobil.Mohla si napísať že sa ti nezdá byť pravdivý.Ono ani to normálnemu človeku ktorý má cit pre lásku nemôže pripadať pravdivé.
Ten príbeh je o tom ako môže jeden človek mať vzťah milenecký (z nedobrým človekom)na druhej strane rodinný z ùplne odlišným.človekom.Ja nehodnotìm jeho on bol vykreslený v príbehu este horšie .Či bol pravdivý neviem.Ale pripúštam mal som ponúknuť iný.Môj kamarát z detstva (16-19)rokov mal frajerky aj tak chodil obštastnovat svoju prvú .Kolega sa rozviedol dokonca žil už z novou babou v tom istom byte lebo bývalá nemala kam ísť áno aj aj nebudem rozpisovat lebo zbytočne ma budete chytať za slovíčka.Manželkina kolegyňa sa rozviedla bývali spolu keďže nemal ani jeden kam nežili spolu v manželstve ale občas si dali sex.Môj kolega už druhý sa na rozlúčku sa pomilovali no tak to povedal.To že to tu píšem neznamená že to neodsudzujem len podávam ako som dostal keď niekto klamal tak ja len posúvam dalej ale viem že takéto veci sa dejú ps.aj horšie.
tak zavisi od viacej faktorov,, skatulkovanie moc nepomaha,, niektori sa rozidu qoli nezhodam a stale sa mozu mat radi a mozu radi prasit..
na druhu stranu k tym handram,, ked niekoho bereme ako handru nemyslim si, ze by sme s nim chceli mat sex ...
Lary bol ocitym svedkom, ze ho milovala na zivot aj na smrt, v stasti aj nestasti, v zdravi i chorobe, v bohatstve i chudobe, v mladosti i starobe...vo vernosti i v nevere
Asi ho tak nemilovala ako pises :D
"Nasla si dobrého .........milujuceho ....ho,proste vsetko ok aj ho milovala nadovšetko......"
tak tomu snad ani ty sam neveris...
Lary, ty tak vidis do vztahu druhemu, ked ho nazyvas hajzlom, pricom ta zena musela byt na jeho urovni, inak by ex-aka nechala v minulosti....cize uroven zachodovej dosky
Každý sme citovo ,ľudsky,morálne odlišný.Čo je pre jedného bežný štandard pre iného "hnusné necitlivé bez hanby prasácke odpudivé.Čítal som jeden príbeh kde žena nevedela už dalej byť vo vzťahu z chlapom ktorý bol nezodpovedný,klamal,urážal ju proste vsetko zle.Nasla si dobrého .........milujuceho ....ho,proste vsetko ok aj ho milovala nadovšetko......Áno každý kto to čita tuši co bude nasledovať stretávala sa za účelom sexu z tym hajzlom.Uf,Uf
Kiddo hovori blbosti, ved ked to chces aj ty aj ona tak ake slapanie... keby to pre nu znamenalo zmenit sa na handru tak ti nedovoli mat s nou sex. Neber to tak vazne. Sex s ex je super, samozrejme pokial do toho netahas city a spomienky. Sex urcite nie je iba primitivne uspokojovanie pudu....