Smutny pribeh

Príspevok v téme: Smutny pribeh
dead

Ahojte stalo sa aj vam ze ste mali priatelku bola vasa prva dlhe roky ste boli spolu a potom skoncil vztah s jej strany navrh ukoncenia a potom ze mate aj chut na sex a ze by ste si snou chceli iba uzit ale proste z jej strany uz nie ? daval som navrhy a tak a nic nezabrala nato proste ma tu tiez niekto skusenost ze uz nezazil sex s ex ? lebo viem ze uz zenu nebudem mat lebo nikdy nemali omna zaujem je to skoda chcel som skusit ako chuti sex s ex :) a otazka na zaver je to dobry napad mat sex s ex ci ani nie ? :)

kiddo

Pre mna je vzdy smutne pocut, ze tam, kde kedysi bola laska, teraz existuje umysel pouzivat telo predtym milovanej bytosti na primitivne uspokojovanie sexualneho pudu. To akoby pre vas ten clovek nikdy nic neznamenal, bez mihnutia oka ho premienate na handru. Toto chciet od svojich ex mi pride ako slapanie po tom, co v nasich zivotoch bolo to najvzacnejsie. Nikdy to nepochopim. Ved to bol kedysi clovek, ktory bol pre teba cennejsi ako vsetci ostatni. Akoby si ho do hnoja hodil.

Bubliii

Hovorí sa: nikdy sex so svojím ex. A je jedno, či ide o exmilenca, expriateľa, exmanžela...
A keď sa pýtaš, či som sa s tým stretla.. v mojom okolí nie. Asi mal každý dosť hrdosti, aby sa pri prvom zasvrbení od rozchodu nevrhol hneď na bývalého/bývalú.