Priatel stale mysli na sex

Príspevok v téme: Priatel stale mysli na sex
BojimSa

Aj sa mi s tym priznal, ze ake to bolo super a tak a ze na to pravidelne myslieva a este aj ked sa objimame tak sa mu postaví. To mi sam povedal. Ja neviem co si mysliet, bojim sa ze ma podvedie aj ked povedal ze by nikdy nepodviedol lebo neznasa neveru, predomnou mal 3 frajerky ktore ho podviedli avsak spavali s nim pravidelne. Ja som v tomto trocha iná, chodim s nim 2 tyzdne a chcem s nim spat aspon tak po roku... on na mna s tym netlaci a sam povedal ze sex bude kedy ja poviem. Len sa citim tak blbo za to.. nikdy som to nemala a bojim sa toho, jeho som klamala ze som to uz raz mala a nechcem mu uz povedat pravdu.. proste viem ze sex miluje a pravedilne myslia naň a ja sa citim tak akoby som nebola dost dobrá alebo ako to povedat. Je dost uprimny, povie mi cokolvek, ked sa objimeme a da mi pusu tak povie ze sa mu postavil a ja sa citim zle pretoze neviem prečo ma má

BJ_2

Dievca, dopredu ta lutujem. Sklames sa, kedy sa uz naucia, ze nemaju vyhladavat perverzakov, ktorym sa stavia vtak pri kazdej prilezitosti... vzdy a vzdy robia tu istu chybu a neda sa im nic vysvetlit, az ked im znicia srdce, zacne im to dochazdat, ze asi robili nieco nespravne... bohuzial s 2 detmi, ktore nebudu mat tatka doma, a 40tkou na krku...

nixxxx

pokial si panna tak mu to povedz
keby som chlap a zena mi povie ze je panna tak ok chce sex neskor chce pockat

ale keby mi zena povie ze panna nieje a ja mam rok cakat tak ju poslem do riti :D

Messje

Ak nieco nenavidim na svete tak je to klamstvo.Naco je vztah ked tam od zaciatku vladne strach a loz?
Najprv panna si,potom nie si,potom zase budes...
Necuduj sa ked ta necha ak zisti,zemu klames,ze nie si k nemu uprimna.
Co takto mu to povedat?
Vies,ja ta mam rada je mi s tebou dobre,nrchcem.ta stratit,ale ked mi zakazdym ked sa ma dotknes,priblizis ku mne,povors,ze sa ti postavil nir je mi to prijemne,pretoze viem,ze ty si na to uz pripraveny,kym.ja este nie.Nedavaj si lehotu,ze sex nebude rok,ci dva.Ked to pride a budes pripravena,tak to skús.Musissi byt ista,zesa to stane s niekym,koho naozaj lubis,chces s nim byt.
Muzi to vidia inak.Je normalne,ze sa mu to stane ked je pru tebe.
Ale neklam mu,povedz mu pravdu.
Na svete su dolezitejsie veci ktore sa boji clovek povedat.Aj ked v tvojom veku je mozno toto dolezite,lebo ine problemy nemas,ale...ved je to pekne,on bude len rad ze ma dievca ktore este nemal nik.Si mladunka,vaz si to,ze si nezacala skoro.Ale bud uprimna k svojmu priatelovi.

BojimSa

Obaja mame 18.
Praveze nazaciatku vztahu som mu povedala ze som panna a tiez sa tak spraval lenze potom som sa akosi zlakla a bala sa ze by mu vadilo ze som neskusena tak som mu povedala ze uz panna davno niesom. Celkom sa nahneval ze som mu akoze klamala ale necham to takto. Mozno raz mu to poviem.

chllp

No a v com je vlastne problem, alebo co je divne, alebo neobvykle? Ze muz chce sex? Alebo co chces vlastne vediet, alebo riesit?
Porozpravaj sa o tejto teme s rodicmi, lebo si precitaj nejaku sexualnu vychovu. Muzi obcas chcu sex.

kkkkk

Chce ťa len potešiť, nie je na tom nič divné. Neviem prečo tu všetci moralizujú, keď na se* myslí každý vrátane teba. Pochybujem aj to, že vydržíš rok, keď po dvoch týždňoch už máš také obavy. On si to už zariadi, aby to vypadalo tzv. spontánne, neplánované a podstatne skôr ako o rok. Budeš štvrtá v poradí.

Fantasyi

Je rozdiel, ci tuzi po sexe, ten moze mat s hocikym, alebo tuzi splynut v jedno s niekym, koho lubi. Podla opisu je to to druhe. To by ta malo tesit, alebo by si bola radsej, keby ti hovoril, ze ta lubi, ale netuzil by po tebe, ale po inych?

Marunka

Asi budeš veľmi mladunká, že? :)
Prvá chyba - klamala si, že si mala sex. V takých veciach sa naozaj hovorí pravda. Pretože keby tvoj priateľ vedel, že si ešte panna, neinformoval by ťa vždy o svojej erekcii. Samozrejme, že myslí viac na sex ako ty, keď ho už zažil a žije v tom, že ty tiež :D Čím skôr mu povedz pravdu a povedz aj prečo si klamala. Možno bude nahnevaný, možno nie, to teraz nerieš. Urobila si chybu, ale musíš sa učiť niesť za seba zodpovednosť :)
Ďalej, čo ti naozaj kvitujem, že chceš čo najdlhšie počkať so sexom. Skvele si sa rozhodla. Ver, že po emocionálnej stránke naozaj naň nie si ešte pripravená :) Ale budeš neboj sa :) Základ vzťahu je však byť úprimný k partnerovi a vedieť mu povedať aj veci, ktoré ti nie sú zrovna príjemné.