Aj sa mi s tym priznal, ze ake to bolo super a tak a ze na to pravidelne myslieva a este aj ked sa objimame tak sa mu postaví. To mi sam povedal. Ja neviem co si mysliet, bojim sa ze ma podvedie aj ked povedal ze by nikdy nepodviedol lebo neznasa neveru, predomnou mal 3 frajerky ktore ho podviedli avsak spavali s nim pravidelne. Ja som v tomto trocha iná, chodim s nim 2 tyzdne a chcem s nim spat aspon tak po roku... on na mna s tym netlaci a sam povedal ze sex bude kedy ja poviem. Len sa citim tak blbo za to.. nikdy som to nemala a bojim sa toho, jeho som klamala ze som to uz raz mala a nechcem mu uz povedat pravdu.. proste viem ze sex miluje a pravedilne myslia naň a ja sa citim tak akoby som nebola dost dobrá alebo ako to povedat. Je dost uprimny, povie mi cokolvek, ked sa objimeme a da mi pusu tak povie ze sa mu postavil a ja sa citim zle pretoze neviem prečo ma má
Priatel stale mysli na sex
Tu by skôr potreboval poradiť tvoj priatel.
Keby ta mal na sex tak na teba bude tlacit alebo sa s tebou rozide a najde si taku co mu hned da. Nema problem s tym ze na sex pri tebe bude dlhsie cakat tak ta ma asi naozaj rad. Ze sa mlademu chlapovi postavi ked objima dievca je normalne, maju este vela hormonov. Je ale fakt ze hovorit by ti to nemusel, ale asi to berie inak ako ty a nevidi na tom nic zle.