ahojte ludia... v prvom rade nechcem aby ste sa teraz do mna vsetci obuli alebo ma kritizovali prisiel som si sem len po radu...spoznal som prednedavnom jedno dievca velmi si rozumieme je fajn zlata... ale ... ma trochu par kil navyse... inak je mi s nou fajn mame si co povedat aj do tvare je pekna ale toto mi troska vadi... ako jej povedat decentne aby troska schudla? keby sa jej to podari tak je fakt krasna kocka... len nechcem aby sa na mna urazila nejak ... vdaka za rady
Ako jej to povedať?
Táto veta, ktorú napísal_neviem111111_citujem: ziadna zena so zrnkom hrdosti v sebe by nebola s chlapom, ktory jej povedal, ze musi schudnut, aby sa uracil byt jej partnerom._sa mi veľmi, fakt veľmi páči.
Iné je poprosiť svojho partnera, či by nechcel začať športovať, lebo trošku upadá fyzická príťažlivosť atď...a iné je vyžadovať to od kamarátky! :D Nie ste spolu, nemá voči tebe žiadnu povinnosť sa meniť. Nie žeby vo vzťahu človek takú povinnosť mal, to tiež nie. Ale skôr príjmem, kebyže mi partner povie, že s pár kilami navyše by sa spoločne dalo čosi urobiť, ako keby mi toto povedal chalan, s ktorým nič nemám :D A len preto, aby som bola podľa jeho gusta. Prsia ma v pohode? Nemá si ich dať zväčšiť/zmenšiť? Účes je ok? Keby bola vyššia, lepšie by zapadala do tvojích predstáv? :) Rozumieš, čo sa ti snažím naznačiť?
Ak ťa fyzicky nepriťahuje, hold smola...Určite jej nijak nenaznačuj aby schudla, nie je to správne. Buď sa ti páči celá, alebo ju "prenechaj" niekomu, komu sa bude páčiť taká, aká je :) Alebo jej daj šancu ukázať ti, že jej povaha je ďaleko preďaleko za jej váhou...
85hcl, ale ona nie je jeho partnerka, on by ju chcel, ale najprv by musela schudnut. a takto sa partner nehlada.
a preco by ju hned mal nechavat,opustat a co ja viem co? To ked chcete na partnerovi nejaku malickost co vam vadi zmenit alebo chcete aby na sebe troska popracoval tak ho treba radsej hned zamenit? Len mi nehovorte ze vy ste na 100% spokojny so svojimi polovickami a ze by ste nechceli aby na sebe nieco zmenili... je to podla mna uplne normalna vec len dnes sa vsetko musi riesit rozchodmi a palenim mostov medzi sebou aby si uz ludia ani na meno nevedeli prist...ved chalan sam hovori ze baba mu vyhovuje aj povahovo a keby troska schudla bolo by to super tak preco tolko negativ?
masrada, a co ak to dievca je so sebou spokojne? mozno cvici pravidelne, to nikto z nas nevie. mozno ma taku stavbu tela, mozno ma zdravotne problemy. moznosti je milion, ani nevieme, ci autor prispevku hovori o piatich kilach alebo o 15tich. nech si najde taku, ktora sa mu paci cela, a nie taku, ktoru si chce prerobit. ziadna zena so zrnkom hrdnosti v sebe by nebola s chlapom, ktory jej povedal, ze musi schudnut, aby sa uracil byt jej partnerom.
Mozes jej povedat, ze tvoje hobby je beh a plavanie a ze by si rad mal dievca, ktore bude behat a plavat spolu s tebou, aby tam boli spolocne zaujmy :) Najlepsie sa spaluje tuk pri behu. Plavanie skor v zime, chodit na krytu plavaren, ked sa neda vonku behat. To by asi slo. Neurazila by sa a zaroven by sa tesila, ze moze travit cas s tebou :) S tymi kilami to nepojde hned dole, tam samozrejme treba dost velku trpezlivost. Idealne keby ste chodili behat aspon kazdy druhy den. Alebo tak 4x za tyzden.
Presne ako pise a_dr1a. Keby schudla zacali by sa okolo nej krutit alfasamci, mala by ovela viac moznosti, z ktorych si vybrat.
Zena sa dokaze nasrat a zpravit zo seba super sexi kost, ale rovnako v nej ostane zly pocit voci tomu, komu nebola dost dobra. A ver mi, ze s takym byt nedokaze.
Kila navyse su vzdy absenciou lasky, ak by si ju dokazal milovat taku, aka je, sama by z lasky zacala chidnut a chcela byt pre teba tou naj, ale pokial to z teba citi, ze ti nie je dost dobra, preco by to mala pre teba urobit?
Samozrejme, mala by to urobit sama pre seba. Niektorym muzom sa pacia zeny krv a mlieko.
Vies co byvaju tie zivotne paradoxy?) Ze keby schudla a zmenila sa potom na tu super kocku ako aj sam pises, tak mozno by si uz ty jej nepostacoval a povedala by potom ona tebe: Andrej, sorry, ale uvedom sa. Taka kocka ako ja ma na viac ako si ty :D Co je aj pravda))
Inak poznam tolko muzov co maju vedla seba reprezentativne kusy, ale tam to aj konci :D Fakt mozes byt rad, ze si nasiel holku s ktorou ti je super, rozumies si s nou, citis sa s nou fajn, pokecate zasmejete sa, vyzera zeby ti vedela byt vernou oddanou oporou pomocou priatelkou kamkou laskou v jednom)
Kasli na to. Na tieto veci prides a ocenis ich az po odziti si dacoho, ci len tak zivota, az v istom veku sklamaniach kopancoch padoch, ci v inom vyssom leveli osobnosti zrelosti poznania ai))
Daj jej sancu najst si k sebe niekoho kompatibilneho a aj k sebe a prestan ju namotavat, aby si nerobila dake zbytocne nadeje ai
A ona by na to čo povedala, keby zistila, že je koniec? Netuší vôbec nič o tvojich poznatkoch?