ahojte ludia... v prvom rade nechcem aby ste sa teraz do mna vsetci obuli alebo ma kritizovali prisiel som si sem len po radu...spoznal som prednedavnom jedno dievca velmi si rozumieme je fajn zlata... ale ... ma trochu par kil navyse... inak je mi s nou fajn mame si co povedat aj do tvare je pekna ale toto mi troska vadi... ako jej povedat decentne aby troska schudla? keby sa jej to podari tak je fakt krasna kocka... len nechcem aby sa na mna urazila nejak ... vdaka za rady
Ako jej to povedať?
Tiez si myslim zeby si ju mal nechat niekomu kto ju bude mat rad taku aka je s jej plusmi aj minusmi. Ak by si s nou isiel do vztahu, zbytocne by ste sa trapili obaja.
Kycera to pekne vystihla. Musíš sa rozhodnúť medzi vzhľadom a tým ostatným. Vzhľad, aj sklony k nadváhe sú "dané", síce aj to ostatné býva dosť "dané" aj keď asi menej ako vzhľad. Aspoň tak sa to zdá.
A pritom si predstav, že ju budeš mať takú stále + ešte si primysli cca 20-30-40% váhy (niekedy aj viac%) naviac - lebo taká je normálna perspektíva...tak nejako, ako to napísal WHISPER. Predstav si, že kocka z nej nikdy, ale fakt nikdy nebude...Vôbec ťa nebudem kritizovať, úplne ťa chápem. Je to na tebe. Musíš sa rozhodnúť a potom ju "nevodiť za nos". Lebo to by k nej nebolo fér. A ako si ju spoznal...? Si celkom v obraze....?
čo znamena par kg. navyše..?
tak pokial je toto pre teba ideál krásy...tak si nájdi takú..
a tomu dievčaťu daj pokoj...zasluži si niekoho normálneho..
pretože môže byť že tie "kilá navyše" má dedičné a bud sa bude trápiť a dietovať a nedopraje si a bude žrať iba šalát... a trpieť cely život bude uzkostliva, bez nalady...nervozna...atd..
alebo bude mať 5 kg "navyše" a bude spokojná...
a pokial to má dedične možno by aj schudla teraz...ale čo ked bude mať decko a po porode už nikdy sa jej nepodari zhodiť kilá... čo potom...? necháš ju a pojdeš za anorektičkou.?!
radšej ju nechaj pre chlapa! lebo kosti su len pre psi...
decentne? kup jej krasne saty (ako darcek) do ktorych sa nema sancu vopchat
Este skor, ako vobec vies, ci sa jej pacis ty, premyslas, co by na sebe mala zmenit, aby sa pacila tebe. Preco by to mala robit? :) Az bude tebe zalezat na nej a jej na tebe, potom sa o tom bavte. Ak ti nevyhovuje, ma sa ona kvoli tebe menit, lebo inak by si ju nechcel? Chapes, ake je to postavene na hlavu? Pozri sa na to z jej pohladu. Ona nema dovod. Nech jej to povies akokolvek, cudovala by som sa, ak by chcela schudnut preto, aby mohla byt tvoja frajerka. To mi proste nedava vyznam. Tak vela stastia :))
pošli jej túto foto a myslím že by mala pochopiť ak nieje dutá jak tágo ;-)
encrypted-tbn1.gstatic.com
ak vyzera tak jak vyzera, s najvacsou pravdepodobnostou je to prave dosledkom chudnutia...cize tazko povedat, zavisi od toho, preco to po nej chces a ci je to vobec realne (z jej strany zo zdravot. hladiska) Este si ju len spoznal a uz ju chces menit? divne
ak je so svojou vahou nespokojna, urcite ju to napadlo aj bez teba a ked je spokojna, tak si o tebe asi pomysli "svoje"
1000% suhlas s kycerou
toto neviem jak by si chcel povedať :O