dobrý deň.na nete je veľa príspevkov ale v žiadnom som sa nenašla.MS mi začala 27.4 štvrtok a trvala cca 4-5 dní.teda prvé 3 dni normálne a potom už len také špinenie a potom už sucho. v nedeľu a pondelok ráno sme sa s priateľom milovali naplno.8DC večer som mala hustý hnedý milečny výtok a odvtedy pozorujem pri utretí také malilinké tmavohnedé krvné zrazeniny.naozaj sú malinké,ako také polovičné mravčeky :) cyklus mávam pravidelný 28 dní a ovuláciu v strede cyklu.no ukážkový typ.a teraz neviem či to bolo uhniezďovanie alebo či býva takéto predovulačné jednorázové špinenie.ďakujem za každú odpoveď ;)
prvé špinenie
Ja bývam priamo v Linzi :D
v rakúsku.chodím na dvojtýždňové turnusy :) teraz mimentálne tak 10km od linzu
Aj ja kde si ty? Vekom môže byt s MS už všeličo v tvojom veku som to mala tiež tak
28 :) no uvidíme.každopádne by sme sa malému potešili,bohužiaľ nemáme priveša šancí keďže ja pracujem v zahraničí
Vekom sa ti MS a ovu mení neviem koľko máš rokov ale bude to tým
no podľa kalkulačky áno.a aj ju tak mávam lebo si sledujem hlien a vždy ma trošku pobolieva podbruško.len teraz mi to všetko prišlo nejako moc skoro a hneď po MS som si ju neodsledovala.proste toto som ešte nemalaa podbruško ma už bolí cca 3tí deň
Neviem ako si si rátala ale mne tvoja ovulka vysla na 13.5
Spermie v ženskom tele
Ak dôjde k ejakulácii a spermie skončia v ženskom tele, sú schopné prežiť pomerne dlhý čas. Udáva sa rozpätie niekoľkých dní, konkrétne asi 3-5. V niektorých prípadoch môžu spermie vydržať vitálne aj po dobu siedmich dní, teda jeden celý týždeň.
jj tomu ja chápem.ale nemusí byť pravidlo že spermie prežijú aj týždeň.teda aspoň podľa mňa.styk som mala v nedešu a pondelok takže teraz by som prakticky mala mať ovulku.lenže takéto špinenie som pred ovulkou nikdy nemala.a teraz len dúfať že tie spermie sa naozaj pár dní udržali a ovulku som mala skôr
T.z že napr keď si mala v pondelok ovuláciu do utorka ti čaká - putuje do maternice a vydrží 24h a keď máš v stredu styk nemáš ako z čoho otehotnieť pretože vajíčko už nie je. Keby si mala náhodou v Ne alebo Po styk a v Po aj ovulku tak máš väčšiu šancu chápeš?