Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvé špinenie

Príspevok v téme: prvé špinenie
celeste

dobrý deň.na nete je veľa príspevkov ale v žiadnom som sa nenašla.MS mi začala 27.4 štvrtok a trvala cca 4-5 dní.teda prvé 3 dni normálne a potom už len také špinenie a potom už sucho. v nedeľu a pondelok ráno sme sa s priateľom milovali naplno.8DC večer som mala hustý hnedý milečny výtok a odvtedy pozorujem pri utretí také malilinké tmavohnedé krvné zrazeniny.naozaj sú malinké,ako také polovičné mravčeky :) cyklus mávam pravidelný 28 dní a ovuláciu v strede cyklu.no ukážkový typ.a teraz neviem či to bolo uhniezďovanie alebo či býva takéto predovulačné jednorázové špinenie.ďakujem za každú odpoveď ;)

Noelinka

Ono je to tak že ked máš ovuláciu tak vajíčko žije len 24 h ale spermie prežijú v tele ženy čiže v maternici aj týždeň

celeste

no čítala som už viac odborných článkov a každý vraví inakčie ale približne rovnako.čiže no a mám po potešení :/ ono tie články sa líšia aj v životnosti spermií.a teraz sa z toho vysomáriť

Noelinka

Zahniezdenie sa vajíčka
Zhruba na konci tretieho týždňa sa oplodnené vajíčko začína zahniezďovať v mäkkej, hrubej sliznici maternice. Tento proces sa nazýva nidácia. Keď sa vajíčko bezpečne zahniezdi v sliznici maternice, počatie je zavŕšené..

Pozri tuto

www.babyweb.sk

Noelinka

Mala som na mysli že s penisom poranil maternicu nie teba ako tak. Do 5 d sa to tam nedostane ja som študovala gynekológiu a pôrodníctvo takze viem ako to funguje.

celeste

no myslím že to nemusí byť pravidlo.čítala som že je to niekedy medzi 5 až 10 dňom tak preto som sa pýtala.a že by mi tam dole po toľkých rokoch prvý krát ublížil?to nie.myslím že isto nie

Noelinka

A vieš že uhniezdovanie od styku je az na ca 10 deň? Keďže ste sa naplno milovali mohol ti tam dnuka nieco ublizit preto