Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bradavice na spodkoch chodidiel

denda 123

ja som mala bolesti 3 mesiace na spodku chodidla myslela som si ze len otlak a potom ze si to bude kurie oko tak som sla na kozne a bola to nakoniec bradavica s veeeeelmi hlbokymi korenmi vypLOVALI M TO ZATIAL LEN RAZ O TYZDEN MAM IST ZASE ALE DNES SOM SI KUSOK ROSPRTALA tu dierku po vypalovani a pinzetou som si povytahovala zo 8 takych tmavo hnedých ako keby vlasockou ktore nesli otrhnut a stipalo to mozu to byt tie korene?je dobre ked si to vytahujem?????potom s mi z toho strasne pustila krv.........dakujem za odpovede

myis

Ja ked som bola na zakldadnej skole, tak som mala hrozne bradavice na nohach, vypalovali mi ich, trhali skalpelom a nakoniec ani ten Verrumal nepomohol, vlastne nachvilu a potom sa to vratilo. No a potom moja doktorka zacala pracovat s kozmetikou Just, navrhla, aby som si kupila morsku sol do vody a mocila som si to kazdy den 15 min v horucej vode a potom vystrihavala dezinfikovanymi noznicami. Potom natiahnut ciste ponozky a ist spat. No a odvtedy je to 13 rokov a nemam problem

mon97

ja som mala bradavice medzi palcom aprstom a este na spodku nohy...trochu nizsie pod palcom, chodila som si to davat vypalovat cca pol roka az rok a uplne to zmizlo...ziadne vodicky nic, len toto - sice to bolo bolestive, hlavne par min po vypalovani, ale preslo to a nevratilo sa to a je to uz par rokov dozadu

lencok1

ja mam ploche bradavicky na brade, skusam ten verrumal ale je to tam obtiazne nanasat:(...dostala som ten virus od frajera a ani za nic sa ho nemozem zbavit:(

usiko

melissa, ja som mala tiez bradavice, roky, vypalovali mi ich asi ť rokov, niektore tie iste, jedno lozisko mi dokonca vyrezali a narastlo znovu....a potom nam jedna znama povedala, ze kozna lekarka moze predpisat VERRUMAL, je to taky liek vo flasticke, vypada ako lak, tak sa aj nanasa, stetcekom, a ked dodrzis postup, za par tyzdnov ti to znici korene bradavic a vyberies ich a uz sa nevratia. Takto mam asi 6 rokov pokoj a ani jedna sa uz nevratila....Verrumal totiz obsahuje nejaku kyslinu velmi ucinnu prave na toto.....

melissa

dnes som čítala v knihe, ktorú písal jeden americký liečiteľ, že na to pomáha obyčajná jedlá sóda (bikarbona) s roztokom gáfru, prípadne prášok do pečiva, citrónová šťava.

lea

praveze homeopatikami sa to pomerne rychlo vyliecilo, sama som bola prekvapena. lebo je to virus, takze nestaci liecit lokalne, ale vnutorne