už niekoľko týždňov mám na spodku chodidiel oboch nôh "bradavice?", ktoré vrastajú dnu , sú veľmi bolestive pri dotyku i chôdzi.Máte s tým niekto skúsenosti-liečenie,odstránenie....
Prosím, pomoc!
bradavice na spodkoch chodidiel
ja som mala bolesti 3 mesiace na spodku chodidla myslela som si ze len otlak a potom ze si to bude kurie oko tak som sla na kozne a bola to nakoniec bradavica s veeeeelmi hlbokymi korenmi vypLOVALI M TO ZATIAL LEN RAZ O TYZDEN MAM IST ZASE ALE DNES SOM SI KUSOK ROSPRTALA tu dierku po vypalovani a pinzetou som si povytahovala zo 8 takych tmavo hnedých ako keby vlasockou ktore nesli otrhnut a stipalo to mozu to byt tie korene?je dobre ked si to vytahujem?????potom s mi z toho strasne pustila krv.........dakujem za odpovede
forum vsetky kategorie tam som dal recept nabradavice
Ja ked som bola na zakldadnej skole, tak som mala hrozne bradavice na nohach, vypalovali mi ich, trhali skalpelom a nakoniec ani ten Verrumal nepomohol, vlastne nachvilu a potom sa to vratilo. No a potom moja doktorka zacala pracovat s kozmetikou Just, navrhla, aby som si kupila morsku sol do vody a mocila som si to kazdy den 15 min v horucej vode a potom vystrihavala dezinfikovanymi noznicami. Potom natiahnut ciste ponozky a ist spat. No a odvtedy je to 13 rokov a nemam problem
ja som mala bradavice medzi palcom aprstom a este na spodku nohy...trochu nizsie pod palcom, chodila som si to davat vypalovat cca pol roka az rok a uplne to zmizlo...ziadne vodicky nic, len toto - sice to bolo bolestive, hlavne par min po vypalovani, ale preslo to a nevratilo sa to a je to uz par rokov dozadu
ja mam ploche bradavicky na brade, skusam ten verrumal ale je to tam obtiazne nanasat:(...dostala som ten virus od frajera a ani za nic sa ho nemozem zbavit:(
melissa, ja som mala tiez bradavice, roky, vypalovali mi ich asi ť rokov, niektore tie iste, jedno lozisko mi dokonca vyrezali a narastlo znovu....a potom nam jedna znama povedala, ze kozna lekarka moze predpisat VERRUMAL, je to taky liek vo flasticke, vypada ako lak, tak sa aj nanasa, stetcekom, a ked dodrzis postup, za par tyzdnov ti to znici korene bradavic a vyberies ich a uz sa nevratia. Takto mam asi 6 rokov pokoj a ani jedna sa uz nevratila....Verrumal totiz obsahuje nejaku kyslinu velmi ucinnu prave na toto.....
dnes som čítala v knihe, ktorú písal jeden americký liečiteľ, že na to pomáha obyčajná jedlá sóda (bikarbona) s roztokom gáfru, prípadne prášok do pečiva, citrónová šťava.
napíš názov homeopatík.dík
praveze homeopatikami sa to pomerne rychlo vyliecilo, sama som bola prekvapena. lebo je to virus, takze nestaci liecit lokalne, ale vnutorne
Melissa lieci sa to pomerne dlho, ale musis vytrvat.