už niekoľko týždňov mám na spodku chodidiel oboch nôh "bradavice?", ktoré vrastajú dnu , sú veľmi bolestive pri dotyku i chôdzi.Máte s tým niekto skúsenosti-liečenie,odstránenie....
Prosím, pomoc!
bradavice na spodkoch chodidiel
ďakujem za cenné rady, mega vit.E prír.som brala rok, vypaľovanie dusíkom som na dporučanie známeho neriešila, nakoľko to nepomohlo... skúsim niektoré prípravky ktoré ste mi tu odporučili, pretože ani v lekárnach nie sú príliš informovaní-toto je niečo iné ako kurie oko,či otlak...
Ešte raz dík, potom dám vedieť, či nastlo zlepšenie!
Ahoj melissa, ja som toto presne chytila na plavarni v Bratislave...skoro rok som to natierala Verrumalom, ktory mi predpisal kozny lekar.Na chvilu to zmizlo a potom sa mi to objavilo znova.Tak som sa napajedila, utekala som do lekarne a magistra mi poradila Duofilm. odvtedy mam pokoj.A to uz je peknych par rokov.
Ahoj ,precitaj si prispevok na teme 'kurie oko;,mne pomohol VIT E,uzivat zvysene davky,prip.miesto potierat vitaminom priamo
z tobolky.Vyskusaj.Prave som to tam dopisala.Andr.
na bradavice pomaha aj lastovicnik to je rastlina.
skuste to
Mala som dlhodobo tento problem. Lekari to riesili vypalovanim a vyrezavanim, nic nepomahalo, iba sa to rozsirovalo, aj na ruky. nakoniec som navstivila homeopata a na velke prekvapenie homeopatika zabrali. do 2 mesiacov vsetky bradavice zmizli, aj tie najvacsie a najodolnejsie. ale tie homeopaticke lieky treba asi naozaj lekarom predpisat kazdemu individualne, lebo ked som ich odporucila kolegyni, nezabrali jej.
tiez som mala otlak na slape,strasne to bolelo ked som na to stupila.Vyrezal mi to chirurg a odvtedy mam pokoj
no ja viem že sa vypaluju bradavice ale to je asi to domace posledne riešenie,ktore využivali naši otcovia :D ,skoč do lekarne a poraď sa s lekarnikom ked neceš isť doktorovy oni by mali vedieť ak su trošku kvalifikovany čo ti pomôže