Dobry den.
Chcela by som manzelovi kupit masazny pristroj jadewell s vyhrievanim a kamenmi. Ake mate skusentosti s tymto pristrojom?
Dakujem.
Jana
JadeWell - skúsenosti
Dobry den ...Nevhodna kupa.... ja by som ten pristroj kupila od vas, mate aj doklad o zakupeni? Poslte mi prosim mail na ivana.fucikova@gmail.com dakujem.
Kúpili sme masážny prístroj JadeWell ,až doma som prečítala kto ho nesmie používať a tam som sa dočítala,že nám pri našich diagnózach nevyhovuje.Slečna,ktorá prístroj predvádzala nás na to neupozornila.Reklamačný poriadok neumožňuje tovar vrátiť.Predám za 250€+poštovné
kúpila som za polovičnú cenu .....620 eur je strašne veľa. Vrelo odporúčam, vždy prípravený masér ked potrebujeme :-)
Andrea Molnarova skuste sa popytat tu www.zdravie-sk.eu
Ja som tam kupila nahradny adapter do auto zapalovaca na podobny masazny pristroj.
Žiadny ale naozaj žiadny prístroj nenahradí ľudský faktor. Prístroj nikdy nebude vedieť kde na chrbtici je blokáda, kde treba viac pritlačiť lebo je tam stuhnuté svalstvo. Možno ako relax fajn, ale pri problémoch s chrbticou sa nič nevyrovná klasickej masáži. Cena viac ako predražená.
Priatelia kupila som jadewell cez inzerat a pokazil sa mi zasuvkovy adapter, neviete kde by som mohla kupit novy ? ja som na tom pristroji asi zavisla :-D. Dakujem za pripadne info.
nevedia co by si pitali za masazne pristroje. 600 eur je cena co nikto neda...znama ma pristroj doma-je vynikajuci este polovica z tej ceny sa da zaplatit. ale 600 urcite nie.
Velmi drahy masazny pristroj, keby bola cena o polovicu nizsia tak by som ho zakupil. To radsej budem chodit k maserovi.