Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ľúbim svojho ex

Príspevok v téme: Ľúbim svojho ex
Elmi

Toto fórum základam aby ste mi vnukli nove myslienky pohľady.

S priateľom sme sa rozisli pred rokom (on so mnou) problemom bol nedostatok casu ..ako sa sam priznal mesiac bol s nejakou babou a odvtedy je sam. Z casu na cas si napiseme.
Kazdy po roku pochopil kde robil chybu a ako by na tom pracoval a pod. Priznal sa ze stale na mna mysli a beham mu po rozume. A u mna to je podobne. Ja som odvtedy nebola s nikym inym nakolko sa mi to úplne prieci a vadi mi aj ked len dotyk ruky ineho chlapa. Ak náhodou citim niektoru z voni kt pouzival zrazu mi to cele pride akoby ani ziaden rok co sme bez seba nebol. Ked som bola mimo SR na jednej pracovnej ceste nejako veka som rozmyslala a vecer ani neviem naco ale napisala som mu..samozrejme sa potesil a dodal ze presne v tu noc sa mu so mnou snivalo a ze mi aj chcel napisat ale nechcel ma otravovať s hlúpostami. Co je dolezite ze byvame od seba uz celkom daleko. Moja otazka znie snažili by ste sa to nejako riesit? Nadviazat s nin kontakt?

Totiz vtedy som to brala ze ho uz nikdy nechcem vidiet...ked mi chýbal aj po polroku vravela sin si ze to prejde no neprešlo a neviem ako sa mam posunut dalej ked niekde v hlbke ho mam fakt rada a bola by som ochotná pracovat na veciach kde to skripalo.

Poradte

lLily

ako sa prejavoval ten nedostatok casu, kvoli ktoremu ste to ukoncili a ako to mienite riesit v pripade, ked ten problem vyvstane opat, pripadne tomu predist?

Mesačný princ

A prečo nie? Jasné, že by som to skúsil. Veď sa učíte obaja. Vzťahy sú o tom, aby sa ľudia zosúladili a aby prekonávali jednotlivé prekážky.

máš moje požehnanie :)