Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nôž do srdca

Príspevok v téme: Nôž do srdca
precoja

Milovala som ho stále aj keď mi už predtým ublížil a zrazu ho vidím sa držať za ruku s inou. Ja, že sa mi to len sníva. Cítim sa ako totálna nula, ranil moje srdce neskutočne. Bola som strašne naivná. Potrebujem sa riadne vyplakať a dúfať v to, že ho dokážem úplne vymazať z mojej mysle aj keď to bude pre mňa veľmi ťažké:(:(:(:(:(:( Som hlúpa, že som mu verila, až teraz som pochopila čo je zač, kým som sa na vlastné oči nepresvedčila. Hrozne to bolí. Stalo sa Vám niečo podobné a ako ste sa dokázali opäť postaviť na vlastné nohy?Lebo ja som teraz totálne na dne.

lLily

lpsik, ty to mas s tou tvojou ex volajake nedoriesene, ked ju furt spominas...to je jak inspektor Colombo, ktory o svojej starej furt hovoril, no nikdy ju nikdo nevidel

ja mala v telke odzadu zapichnute noznice, ked mi rodicia brali kabel

Ipsik

www.youtube.com
Ja si ju nemôžem zaspievať, lebo ja som mal srdce prebodnuté vidličkou, ale venujem ju aj ex, vždy mala dobrý vkus, napr. na slonoch sa jej najviac páčili veľké kly. Ja som nechápal, že sa na ne dokázala hodiny a hodiny pozerať bez mihnutia oka.
Umenie a kly slona? Nejako mi to neide dohromady:-(
Nejako ma podporte, lebo si chcem dať tiež implantovať tiež kly, aby ma moja ex mala znovu rada. Pevne verím, že na mňa bude tiež potom pozerať s obdivom dlhé hodiny ako na tie slony.

Ipsik

Aj mne sa stalo niečo podobné, aj keď to nebolo v spravách. Tak sme si sedeli v obývačke s mojou bývalou, nemali sme veľa peňazí, tak sme pozerali dvojku (the best), ktorú sme chytali na hliníkovú vidličku a jedli sme kukuricu. Ja som bol pokojný, lebo som už v sebe mal silné antidepresíva a moja ex z ničoho nič zobrala tú vidličku do ruky a prásk mi do srdca. Ja som začal chrčať, takmer som umieral, ešte som jej veľmi slabým hlasom stihol povedať: Prečo? Prečo? Prečo vidlička? Prečo nie nôž? Keď som sa z toho dostal, tak mi lekár povedal, že som mal šťastie, lebo minula hlavnú tepnu o jeden centimeter. Ja som jej potom povedal: odpúšťam ti, dávam ti druhú šancu. Dúfam, že sa tej šance chopí. Dúfam, že nám to po druhýkrát vyňde, dúfam, že to po druhýkrát vyňde hlavne jej. Mať niekoho až tak rád, že ho chceš zavraždiť, je neskutočné. Čo môže byť väčším a krajším prejavom lásky? Už asi fucked nič. Odvtedy som si nechal narásť bradu. Moja ex ma odvtedy volá, že som: Kobra. Neviem, čo to asi znamená, mama sa to snažila nejako preložiť, použila aj výkladový slovník, ale že by toto bola pravda, že to znamená: že Ko.ot bradatý??? Haló???

Andrejko777

Boli sme spolu velmi dlho , lubil som ju , asi pred mesiacom sme sa pohadali a bolo to take divne ale boli sme v kontakte a nevyzeralo to tak ze to chce niekto skoncit , az prisiel jeden den a povedala mi ze mechce ze ma niekoho ineho

Gizkaonova

Naozajstná láska je keď necháme toho druhého aby sa sám rozhodol .Ano chceme byť súčasťou jeho života,ale veľa krát si lásku zamieňame zo závislosťou.Som na tebe závislý _ ty to už dávno vieš, nedýcham a nemyslím keď ťa nemám.Bolí to tak ako každé poznanie ku ktorému sa dopracujeme cez slzy a plač.

Besinka

Ahoj nestalo sa mi to ešte ale som niekoľko mesiacov po rozchode, rozišla som sa s ním ja lebo uz nemal záujem o mňa bojovať, videla som že som mu ľahostajná, tak som to radšej ukončila. Ubehlo už pár mesiacov no neprejde deň aby som si naňho nespomenula, nepremýšľala čo asi robí, niesme v kontakte, mám ho bloknuteho na FB, a to len kvôli tomu lebo práve to že keď si tam capne fotku s inou asi mi pukne srdce... A obávam sa že ho niekde stretnem s inou. . Asi ma to položí. . Ono sa vraví , zabudni naňho ale nejde to, teda aspoň zatiaľ nie... U mňa to trvá už dlho, a len dúfam že keď ho uvidím s tou nejakou inou tak mi to bude jedno, dúfam. Prajem ti veľa síl..

Marunka

Aurina, presne tak :) Ale až sa z tohto dostane, spomenie si možno na slová niekoho z nás. A zas nabudúce, ak sa stane v jej živote čosi podobné, bude už vedieť, že všetko zlé je na niečo dobré a možno sa už nebude tak trápiť :) A možno bude, to už je na nej

Marunka

Dobre ti tu ľudia píšu :)
Asi je zbytočné písať ti, že to raz prebolí, lebo si ešte zrejme dosť zranená, ale... je to tak! :) Tak ako všetko na svete. Daj si čas, keď sa potrebuješ vyplakať, plač :) O pár rokov si na túto situaciu spomenieš a pousmeješ sa aký si tomu kládla dôraz.
Zameraj svoje myšlienky na to, že všetko je presne také ako má byť. Nemala si s ním ostať, pretože ťa čaká niečo krajšie a lepšie. A to, že sa už vodí za ruku s inou, no nech :) Hovor si, že mu to praješ, ak niekoho skutočne milujeme, prajeme si jeho šťastie bez ohľadu na to, či je s nami, alebo s niekym iným. To je pre mňa podstata lásky :) A praj to aj sebe!

lLily

podla mna je nahraditelny uplne kazdy zvlast v tomto plytkom svete povrchneho zaujmu a pretvarok...okrem jedneho, maximalne dvoch klucovych ludi v zivote a ak takych ludi v zivote clovek nema, tak su nahraditelni uplne vsetci, okrem mrtych, tych uz nikto nenahradi