Milovala som ho stále aj keď mi už predtým ublížil a zrazu ho vidím sa držať za ruku s inou. Ja, že sa mi to len sníva. Cítim sa ako totálna nula, ranil moje srdce neskutočne. Bola som strašne naivná. Potrebujem sa riadne vyplakať a dúfať v to, že ho dokážem úplne vymazať z mojej mysle aj keď to bude pre mňa veľmi ťažké:(:(:(:(:(:( Som hlúpa, že som mu verila, až teraz som pochopila čo je zač, kým som sa na vlastné oči nepresvedčila. Hrozne to bolí. Stalo sa Vám niečo podobné a ako ste sa dokázali opäť postaviť na vlastné nohy?Lebo ja som teraz totálne na dne.
Nôž do srdca
Pises, ako by si nemala ziadne chyby. Bud trochu tolerantna.
A vy ste boli už dlhšie rozídení ? alebo čerstvo rozídení ? alebo ste neboli ani rozídení a videla si ho s inou ? áno bolí to veľmi keď si uvedomíme ako sme boli ľahko nahraditeľní keď chvíľu po rozchode si ten druhý nájde niekoho iného... ale zas pokiaľ vám vzťah nefungoval, hádali ste sa, alebo tam boli iné veci a neklapalo to, rozišli ste sa a neplánovali ste sa k sebe vrátiť tak je to od neho síce nepekné a asi bol s tým rozchodom už skôr zmierený keď už sa vie vláčiť s inou za ruky, ale zas neurobil nič nedovolené, je slobodný a má na to právo... a možno si pri inej uvedomí, že keď mal teba, to bolo to, čo chcel..a začne ľutovať čo stratil... ty musíš ísť ďalej, vravíš že ti raz už ublížil.. buď naďalej sama sebou, ver tomu, že ak to takto malo byť že on už našiel šťastie pri inej, tak aj to tvoje je pri inom chlapovi.. a ten sa niekde už určite motá len možno ešte neprišiel správny čas aby ste sa stretli :)
Nie vždy je taký človek ,,hajzel,,
Niektorí ľudia nás v živote rania a to je fakt. Treba sa s tým naučiť žiť. Ono to možno ani nevedia podať inak, alebo je nejaký dôvod, prečo konajú tak ,,skratovo,, ako konajú.
Neospravedlňuje to žiadnu ľudskú bytosť ale na druhej strane ľudia majú niekedy očakávania, ktoré nekorešpondujú s tým, ako sa veci majú. A ak sa nenaplnia, tak ostávajú sklamaní.
Má ťa to niečo naučiť.
Aj ja som takéto situácie zažil, zažil ich asi každý, ale buď mám ozaj také nízke IQ, no ja som nič nepochopil :D A zažívam ich opakovane :D No čo už, po nejakom čase sa budeš musieť prispôsobiť ak neporozumieš samej sebe.
Ľudia sú stále tí istí, meníš sa len ty a tvoje vnímania po rôznych ,,sklamaniach,, Určite sú na trhu nejaké knižky s touto tématikou.
Ak niečo nepochopíš, tak sa ti to bude diať opakovane. A nie, on nebol ,,idot,, len sa zachoval nie podľa očakávaní :)
ty sa nemáš prečo citit ako nula.. nula je on, to si musis uvedomiť... to on bol svina bezcharakterná resp. je..
poznam,..10rokov vztahu a chlap neni schopny do oči povedať ze si nasiel inu,.. zena sa to dozvie vdaka FB kde sa dal s tou druhou do vztahu.. presne na prvy april, ze si najprv zena mysli ze to je fart,... nereaguje... nic nerobi, ziadne sms, telefonovanie ako druhe zeny robia.. čaká... až sa ukaze ze je to realita... pritom on neuznava socialne siete..hlavna vec...
...a život ide dalej..
buc rada, ze mas od neho uz klud....za vela urcite nestal, ked sa hned zavesil takto zufalo na inu
mozes sa dat dokopy s tym typkom co tu nadaval na vsetky zeny..asi si budete rozumiet :D
zvykni si, toto sa stava, laska nie je kruta, krute je odmietnutie a sklamanie...
drzim palce, nech sa z toho dostanes cim skor...nestracaj cas s takymi debilmi...najdu sa aj verni, a ti furt ostavaju na ocot...