zamilovala som sa do spoluziaka na vysokej a chcela by som vediet ci sa da niecomu z toho verit co tu pisu o jeho znameni. Vybrala som si prave toto znamenie lebo je v nom narodeny.
www.google.sk
Da sa tomu nieco verit?
hej, vodnar si viac rozumie so vzdusnymi a ohnivymi, nez citlivymi vodnymi znameniami - tym sa moze javit chladnejsi a krutejsi....ale tak sympaticke na nom je, ze si z nicoho nerobi moc velku hlavu, cize v tomto si my citlivi od neho mozeme brat priklad, bo do tvrdeho zivota sa to vzdy hodi
vodnar sa podla horoskopu hodi k vodnarovi, vaham a blizencom. Celkom sa znesie aj s levom, so strelcom a s baranom. Vodnar je ale absolutne nevhodny pre rybu, skorpiona a raka.
Vodnari si taki dost slobodomyselni a nezavisli intelektuali, ale Vodnara - moralistu som teda este nestretla, skor naopak.
Viem si ho predstavit s nejakym sialenym ucesom a fajcenim marihuany, no moze posobit aj dost seriozne, ale tu typicku nezavislot az nesputanost v sebe nezaprie, takze do pevnejsieho vztahu sa zrejme hrnut velmi nebude, ak do teba neni totalne poblazneny.
Presne, slnecne znamenie vypoveda hlavne o charaktere, ale najlepsie je vediet aj cas narodenia a tym poznat dalsie crty osobnosti.
vodnar je fajn znamenie, len nie na kazdeho popis sedi
vodnár
princíp slobody, inakosti
len podľa slnka v horoskope ťažko definovať
vodnari su v pohode :)