Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa tomu nieco verit?

lLily

Majto, tak Ryba je asi to najlepsie, co ta moze postretnut, ak to vsak neni tvoj sef....bo v predchadzajucej robote som malal sefa Rybu a v tejto zas sefku a dovi-dopo. Tazko k nim hladam pekneho slovka, ale takneiktori lduai proste nie su stvoreni na to, aby viedli druhych, ked su sami vo vlastnom chaose.

Marunka

Jaro, tak som si správne myslela, že tieto vlastnosti budú zrejme tie typickejšie pre blížencov všeobecne :) Ale ak vám to vychádza a tolerujete sa, je to super :)
Ja som s ním do vzťahu ísť nemohla, pretože ma dusil už ako kamošku. Otázky "kde som bola, s kým a prečo som sa neozvala minútu po tom, ako som prišla domov", sú pre mňa hrozné. Ja sa tiež zaujímam kde môj partner je a s kým, ale nikdy nie s tónom "okamžite naval čo skrývaš" :D Pre mňa je alfa a omega dať partnerovi dôveru a slobodu. Zatiaľ som kvôli tomu na ústa nepadla, žeby to ktosi zneužil :)

Ako dlho ste manželia? Je super, že ti nevadí ten jej "platonický". Dôležité je, ako sa k tomu stavia ona. Ak sa nad jeho prejavmi pousmeje a viac nerieši, je veľmi podstatné.

lLily

Blizenci chcu byt so vsetkymi kamosi a dokonca pokracuju aj vo vztahoch, kde si druhych proti sebe postvu, ci v inom pripade, ked im druhi ublizuju. Asi nemaju mozgy na to, aby pochopili, ze tudy cesta nevede, ale zrejme im to tak vyhovuje, bo sa vedia lahko adaptovat, ibaze im z toho potom prepina, ale to oni proste nemaju kapacitu pochopit a vsetko zlahcuju.

Jaro456

Marunka - to sedí, manželka blíženec - dlho sa nehnevá, v minulosti ju využívali(kamošky, priateľ), možno naivita, na budúcnosť moc nemyslí. V mnohom sme úplne odlišní, ale pre mňa to vie byť príťažlivé, napr. za humor má u mňa +++++. Možno je to iné, keď je blíženec žena a nie muž. Mám známeho muža blíženca, vtipný, extrovert, keď je zábava, tak je vždy v centre, ale postarať sa, vybudovať domov, naplánovať budúcnosť, to mu moc nejde.
Škorpión je extrémne znamenie, kamoš - žiarlivejšieho muža som nepoznal, ale ja napríklad nie som, napr. manželke stále píše platonicky zaľúbený kamarát, ja s tým nemám problém, verím jej na 100%, ale raz keď tá dôvera bude narušená, tak je koniec. Viackrát v živote som sa pustil do vecí do ktorých by sa niekto sám nepúšťal, trvalo mi to roky, veľa odriekanie, ale vždy som to dotiahol do konca. Škorpión keď sa do niečoho zažerie, tak sa správa ako fanatik:)

lLily

masrada, to je tak, ked ludia ziju svoje silne stranky....ked ziju svoje slabosti, tak z citliveho cloveka, ktory by za pozitivnych okolnosti bol aj empaticky a napomocny sa moze stat uzlicek nervov nebezpecny pre seba i svoje okolie, bo opakom citlivosti je zas bezcitnost ci bezohladnost, cize najcitlivejsi ludia mozu byt pre ludstvo jak pozehnanim, tak v opacnom pripade i skazou.

to je tak, ked clovek zije v rozpore so svojou prirodzenostou a ide sam proti sebe, cize nie tak a pre to, pre co bol zrodeny

Marunka

Jaro, nie je to už jedno, keď ste manželia? :D
Ja poznám len jedného blíženca, čo mal o mňa záujem a....čisté peklo pre mňa :D Ale opäť, vo veľkej miere to bolo spôsobené výchovou a svetonázorom daného človeka. Zo znamenia tam hralo rolu to, že naozaj mal ten muž akoby rozpoltenú osobnosť, ktorá sa menila rýchlosťou blesku. Viacero osobností, ktoré si "vyberal" podľa toho ako sa mu hodilo. Nikdy sa nedokázal na nikoho dlho hnevať, čo som nechápala zas preto, že keď ho niekto naozaj hnusne podrazil, o dva dni už bolo všetko v poriadku...Nechával si skákať po hlave a čudoval sa, že ho ľudia využívajú. Ale najmä, čo som povedala, to všetko negoval, chcel aby som myslela ako on, túžil ženu ovládať, čo škorpión nikdy nedovolí hahaha.

Podľa mňa aj škorpión ide z extrému do extrému. Ale dve extrémne sa správajúce znamenia, to nejde moc dokopy. Ale to je moja skúsenosť, vám to zrejme frčí dobre :)

Marunka

Ono je to ošemetné s tými znameniami. Verím na ne, ale len čiastočne. Za to, že sa moje znamenie (škorpión) s niekym neznesie podľa znamenia, neznamená, že hneď niekoho odpíšem. Mňa tiež mnohí odsudzovali kvôli znameniu, lebo čítali, že som žiarlivá, dokážem človeka položiť na lopatky, vraciam úder stonásobne...ale to je blbosť. Som škorpión čo nežiarli a je moc moc tolerantný :D Všetko záleží od výchovy.
Moja najlepšia kamoška je vodnárka a vychádza nám to skvele. Poznáme svoje klady aj zápory, každá máme svoje temné stránky ale tým, že o nich vieme, nerozčulujeme sa jedna nad druhou zbytočne.

Podľa mňa treba človeka najprv spoznať a moc nedávať na znamenia.

Jaro456

masrada - perfektne píšeš, dobre sa to číta. Sám som škorpión a sedí to, poznám aj vodnára - prchký človek, sedí na neho všetko. Sám som sa čudoval, ako môže mať taký človek partnerku. Vodné znamenia a vodnár sa jednoducho neznesú.
Velea by si krátko povedať niečo o blížencoch vs škorpión? Mám manželku - blíženec, je s ňou zábava, veľmi vtipná, nestála, finančne nezodpovedná, šopping, má viacero tvárí, niekedy to u nej ide z extrému do extrému.