Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa tomu nieco verit?

Marunka

Jaro, presne akoby si opisoval aj jeho vzťah :D Sranda. Ale súhlasím, výchova má obrovský podiel na tom, aký človek je. Môže "okresať" vlastnosti pre dané znamenie. Ono, verím, že ľudia popísali tieto znaky znamení na základe niečoho, takže úplná kravina to nebude. Len sa netreba samozrejme držať len toho. Nás sa vieš koľko ľudí bojí? :D "Omg, škorpión to si treba dávať pozor haha" :D
Ale taktiež súhlasím s vetou, že typický škorpión sa zo zlého vzťahu zoberie a odíde. Tiež som taká, keď vyčerpám všetky možnosti na nápravu vzťahu, odchádzam. Kamarátka vodnárka napríklad ostáva a premýšľa prečo je svet tak nespravodlivý, že nemôže mať pekný vzťah, ako zmeniť partnera aby bol podľa jej predstáv...škoda času riešiť nezmyselné veci, ale asi si na to musí prísť každý sám...

lLily

majto: tak to by si si mohol pozriet komplexnejsi rozbor, i ked neviem ci ti to nieco objasni....vela veci sa da pochopit a riesit aj bez toho, aby clovek vedel ake je kto znamenie, staci vediet priblizne tendencie a crty, ktore vystupuju do popredia

ked je to manzelka, tak vies asi aj hodinu a minutu jej narodenia a ak nevies, tak ti tam staci zadat 12:00

partnersky-horoskop.najdise.cz

masrada

Jaro, presne tak, fantasticky dobre si vystihol vetu: "skorpion sa zoberie a ide". Tak ja poznam skorpionov.
Majto: ryba a blizenec? Z hladiska horoskopu absolutne nevhodna kombinacia. K rybe sa najviac hodia podla horoskopu ryba, skorpion a rak. Ale celkom znesitelny by tu bol aj vztah s kozorozcom, bykom a pannou. K blizencovi sa hodia podla horoskopu najviac blizenec, vahy a vodnar. Ale celkom znesitelne to moze mat blizenec aj s levom, so strelcom a s baranom.

Jaro456

A najmä na povahu má veľký vplyv výchova, jedináčik, celý život ho/ju obskakovali atď. Ale tie rysy sa prejavia, nie všetky, niektoré viac, niektoré menej. Vedieť o tom je dobré z pohľadu lepšieho pochopenia toho druhého, čo sa od neho dá očakávať, atď.
Moja blíženkyňa čo sa týka vzťahov bola katastrofa, iná by po podraze zo vzťahu odišla, ona sa to snažila lepiť a byť ešte lepšia, všetku vinu zobrala na seba. Až som sa čudoval, ako sa mohla roky motať v bezperspektívnych vzťahov, rozchádzať sa, udobrovať sa, skrátka kolotoč. Škorpión sa zoberie a ide. Ten platonický kamarát, vždy zostane len najlepší kamarát, ktorý nezabudne na žiadny jej sviatok, ona ho už tak mala a stále má zaškatulkovaného.

Kycera

Dá sa tomu niečo veriť? Áno, NIEČOMU z toho sa dá veriť!

Ak sa však chceš o človeku dozvedieť viac, nestačí Ti prečítať všeobecne popísané charakteristiky toho - ktorého znamenia. Presnejšia charakteristika sa nachádza v konkrétnej dekáde daného znamenia, v horoskopoch čínskych, indiánskych,...
Treba brať do úvahy aj presný dátum a čas narodenia, meno, miesto, výchovu, vzdelanie, prostredie,....
Toto všetko sa podpisuje na charaktere človeka.
Najlepšie svojho partnera spoznáš vo vypätých životných situáciach, to je ten najpresnejší HOROSKOP! : )

majto

ILily. No je to presne opacne. Ja som ryba a manzelka je blizenec. A mame obrovske problemy spolu existovat. Ale to uz asi nie je vec znameni ale nieco ine. Ci?

Marunka

Samozrejme, toto správanie sa netýka len blížencov, týka sa to všetkých znamení. Ale tak zrovna píšeme jednotlivé skúsenosti a v tomto prípade je moja takáto :) Nechcem tým nikoho uraziť, ani písať, že sa to týka len konkrétneho znamenia :)

Marunka

ILily, môže byť :)
V tomto konkrétnom prípade zohrala rolu jeho zlá skúsenosť s bývalou priateľkou, ktorá ho podvádzala s najlepším priateľom. On jej dal všetko, čo jej na očiach videl, drahé dary, byt atď. Sám povedal, že najbližšej priateľke nebude takto hlúpo dôverovať a skákať ako bude ona pískať. Ale zas mi prišlo extrémne, aby mne, ako kamoške, robil takéto "scény"...Keď som ráno po zobudení neposlala správu, že som už hore, dostala som vyčítavú sms. Keď som nemohla odpisovať dlhšie, pýtal sa s kým som a čo robím, ale tým tónom, ktorý naozaj nemusím :D

lLily

Marunka, Blizenci nie su vo svojej podstate ziarlivi, ale oni su taki jednoduchsi, bo nadvazuju vztahy krizom-krazom a tak si tu ziarlivost mozu lahko vypestovat, hlavne ak v tych spletitych vztahoch ich uz ktosi podviedol, ci robil im napriek. Blizenci by furt len tarali, nadvazovali vvztahy a castokrat im je jedno o com a s kym, ibaze si tym zarobia na mnohe problemy, ktore nedokazu predvidat.