MUZ KLAMAR

Príspevok v téme: MUZ KLAMAR
Pelko

Muz zaraba vela , odisiel od rodiny... Je akoze nezamestnani , teraz laka k sebe deti, co ich nechcel, viac ako 2 roky mi nedal na deti ani cent, zatial co on sa vala v peniazocha vystavil si novy dom..deti ho najprv nechceli,no teraz ich pritiahol dost na svoju stranu, ved ma prachy!!!! Som na dne... Deti myslia , ze peniaze a vozenie autom je vsetko.Ale prat, varit, ucit sa s nimi ,pratat, na rodicko to vsetko mama.Beru to, ze to tak ma byt.kto poradi???A okrem toho ma same znamosti......

elena111

ja ta totalne chapem... je nechutne ze tvoj muz na decka kaslal a teraz si ich kupuje lebo si ich nevie ziskat inak... mne sa takato manipulacia peniazmi uplne protivi... Lebo to robia len ludia ktory okrem nich nemaju co ine ponuknut... preto si musia inych kupovat...on si mysli ze vsetku tu ignoraciu teraz dobehne narychlo luxusom... decka su mlade sproste nevedia rozoznat falos a preco kto nieco robi... moj otec bol taky isty ale mna si tym neziskal... nikdy sa s nim neudobrim a neodpustim mu to ze ked mi bolo najhorsie pri mne nebol... to nevynahradi nicim...

Mesačný princ

kafe - nesledovala si náhodou Tajné životy na STV?

Tam bola jedna panička v zlatej klietke dobrovoľne a tak isto jej toto robil bývalý manžel. Vždy bude ,,lepší,, rodič, ktorý dieťaťu niečo dá a cez peniaze je najjednoduchšia manipulácia...je mi z toho tak trošku smutno, ale toto podľa mňa nie je o tom, že by im nedopriala ale o niečom inom.

Neviem čo by som robil na mieste zakladateľky...

kafe

prepáč, nevšimla som si ale v čom akože otec tvojich detí klame? Že on peniaze MÁ ale tebe ich dať nechce? Iba deťom? Ved to je dobre, nie? Šak nech si to decké užijú, dopraj im trochu.
Vieš, mne sa tak trochu zdá, že tebe sa rúca svet, lebo otec si našiel cestu k deťom (každé jedno decko potrebuje AJ otca AJ mamu) a tebe to vadí. Ano, že ti dva roky neplatil a nezaujímal sa o deti je od neho hnusné. Ale ty svojim deťom otca nenahradíš, dopraj im, aby sa im teda otec venoval. Splodil ich predsa, bez neho by tu neboli. Je to 1.000x lepšie ako keby na ne sral a nezaujímal sa. A že sa im venuje len tak ako vie, cez peniaze, nuž, čo už, inak sa im venovať nevie. Nikdy nemôžete súťažiť o to, kto z vás dvoch je lepší a koho majú deti radšej, lebo VáS OBOCH deti potrebujú a majú ľúbiť! A otec dáva deťom vždy niečo iné ako dáva mama. Nemôže im dávať to isté - jemnosť a lásku. On im dáva adrenalín a vzrušenie a istotu. Tak sa z toho teš, že tvoje deti otca majú, že pestujú dobré vzťahy s ním a že i v budúcnosti sa okrem teba budú môcť spoľahnúť aj na otca. To je vždy obrovské plus. Pre teba síce nie, strácaš svoju jedinečnosť, ktorú si doteraz mala (škrie ťa to?) ale pre deti to je bonus.
Na letné prázdniny ich zbaľ a nechaj nech sa tatík stará 2 mesiace v kuse. Je to ich OTEC, nie cudzí odkundes! Ty si oddýchni, neper, nevar a uži si trochu voľnosti, venuj sa sebe, poobzeraj sa po chlapoch a možno si tiež nájdeš známosť. Aké staré sú deti?

Ja sama som rozvedená a keby bola možnosť, aby si deti vzal do starostlivosti ich otec, súhlasila by som. Viem že by bol trpezlivejší ako ja. A mať deti len na víkendy, len sa vyjašiť a vyblázniť, vystískať a pohrať trochu... no komu je lepšie. Takáto možnosť ťa asi nenapadla, neviem, či by to bolo vo vašom prípade možné ale skús zvážiť či by to nestálo zato - vymeniť si to. Ak sú to chlapci, naozaj by to stálo za zváženie. Len to by chcelo vyrovnanú a sebavedomú mamu, nie uzlík nervov čo nedokáže predýchať, že deti majú radi svojho otca.