Keď niekoho naozaj od srdca ľúbim tak je jasné, že pre toho človeka budem chcieť spraviť všetko nie???? To sa ani inak nedá, ak mi na tom človeku naozaj záleží?
Ak mám niekoho rád, tak chcem mu splniť všetky priania a byť s ním!! Ale baby si toho nevážia a chcú len chlapcov o ktorých treba "bojovať"... Ale o tom to nie je... láska by mala byť podľa mňa o tom, že sa jeden obetuje pre druhého a nie že niečo-za-niečo...
Nedokážete si vážiť toho, čo pre vás človek spraví, a rozhodujete sa len na základe vašich zasraných preferencií... radšej pôjdete za hajzlom, ktorý o vás nestojí a páči sa vám než za chlapcom, ktorý to s vami myslí úprimne... STE SVINE VŠETKY!!!
Už nikdy nebudem k žiadnej žene dobrý, nezaslúžite si to, lebo si toho nevážite... keď sa do vás chlap zamiluje tak ho odkopnete lebo sa už "nudíte"...
Dokážete ľúbiť len dovtedy, dokedy toho chlapa nemáte istého... nikdy sa k žiadnej žene už nebudem správať slušne a nikdy žiadnej nebudem nezištne pomáhať!! Nezaslúžite si to lebo ste svine! A tak sa k vám aj budem správať... hotovo koniec... už žiadne ťuťuťu, nemá to cenu...