Keď niekoho ľúbim!!!

Príspevok v téme: Keď niekoho ľúbim!!!
seremnavas

Keď niekoho naozaj od srdca ľúbim tak je jasné, že pre toho človeka budem chcieť spraviť všetko nie???? To sa ani inak nedá, ak mi na tom človeku naozaj záleží?

Ak mám niekoho rád, tak chcem mu splniť všetky priania a byť s ním!! Ale baby si toho nevážia a chcú len chlapcov o ktorých treba "bojovať"... Ale o tom to nie je... láska by mala byť podľa mňa o tom, že sa jeden obetuje pre druhého a nie že niečo-za-niečo...

Nedokážete si vážiť toho, čo pre vás človek spraví, a rozhodujete sa len na základe vašich zasraných preferencií... radšej pôjdete za hajzlom, ktorý o vás nestojí a páči sa vám než za chlapcom, ktorý to s vami myslí úprimne... STE SVINE VŠETKY!!!

Už nikdy nebudem k žiadnej žene dobrý, nezaslúžite si to, lebo si toho nevážite... keď sa do vás chlap zamiluje tak ho odkopnete lebo sa už "nudíte"...

Dokážete ľúbiť len dovtedy, dokedy toho chlapa nemáte istého... nikdy sa k žiadnej žene už nebudem správať slušne a nikdy žiadnej nebudem nezištne pomáhať!! Nezaslúžite si to lebo ste svine! A tak sa k vám aj budem správať... hotovo koniec... už žiadne ťuťuťu, nemá to cenu...

pomocnica

Určite sa to tu už pisalo...Neviem...Nejdem to všetko čítať ale nedá mi sa nevyjadrit...
Ty si riadne zúfalý a nahnevany ak to tu píšeš len aby si sa vyventiloval namiesto boxu alebo tak.. a asi ti nejaká baba ublížila, lebo chcela nejakého rebela a nie teba...Ale to je jej vec...Ak je taká...Tak si ťa nezaslúži...popravde aj ja chcem rebela...Už od mala to mám v sebe...Ale to neznamená, že ten nemôže ľúbiť a správať sa ku mne tak ako si zasluzim...ano....Nechceme tých,ktori sa nám hneď vrhnú k nohám a za trošku pozornosti by dali cokolvek...Pôsobí to zúfalo a väčšinou ti ľudia sa na človeka neprimerane naviazu...A to,že si ťa nezasluzi...hmm..To by som povedala, ale po tvojom ,,krásnom,,vyjadrovaní ti poviem toľko...Môže byť rada,že nie je s niekým ako ty...Si hlúpy, všetky ženy dávaš do jedného vreca,lebo ťa sklamala jedna...Ale pre mňa za mňa...Mne je to tak jedno...Ako nie každá žena je taka ,,sviňa,,ako opisujes tak našťastie aj nie každý chlap ma tak veľmi povrchny názor ako ty...Na tvojom mieste sa zamyslím aký máš postoj...Ak budeš mať takýto postoj aj naďalej...Tak sa môžu stať 2 veci...Skončíš s nejakou ženou,ktorá si neváži samu seba a už neočakáva zdvorilost a úctu od muža,ktorý by jej tieto city mal prejavovať...Alebo skončíš sám...Veľa stastia. :)
Krásny deň ti prajem...A máj,lásky čas tak buď sám a sleduj tie stastne páriky svin a hulvatov...Alebo v preklade šťastny pár,ktorý ty netvoris a veľmi ti to vadí...
Ale prajem ti lásku, ktorá si bude ceniť tvoju náklonnosť tak ako si to ty praješ...Ale s týmto prístupom sa k nej bohužiaľ nedopracujes...Ale...Prajem ti ju.
:-*)

hlemizd

pozri chlapče, asi si sa zaľúbil do nesprávnej keď ti dokázala ublížiť a teraz haníš všetke bytosti ženského pohlavia. A ver mi, nie všetke treba hádzať do jedného vreca. Nájdu sa aj dnes žienky s dobrým srdcom ktore by ocenili tvoju nežistnú pomoc a dobré srdce ale vieš, láska je aj o vzájomných sympatiach a tá tvoja ti prejavila sympatie k tebe? Alebo šlo len o jednostrannú náklonnosť z tvojej strany?
Vedz jedno, je viac takých žien ktoré sú vypočítavé beštie ale medzi nimi v pozadí je pár tých ktoré sú z dobrého cesta. Len ich je potrebné medzi davom tých beštíí správne vidieť :-)
Tak nehádž flintu do žita a nezatrpkni na celé ženské pokolenie.

kkkkk

Pochybujem, či si vôbec bol niekedy dobrý, na verejnom fóre sa vyjadruješ a haníš druhé pohlavie ako taký hulvát. Kkt, ktorý sa nevie ako sa má správať k ženám, presne to si. Daj si pauzu, 5,10 rokov, minimálne. A pridaj k tomu trošku pokory a sebareflexie.

tweetie

Raz som si precitala zaujimavu myslienku a sice: spravni chlapi existuju, to len my randime s idiotmi. Tak zrejme aj ty si mal smolu pri svojom vybere. Ale nemyslim, ze je spravne zaujat tak negativny postoj voci celemu zenskemu pokoleniu, ako si ty zaujal. A ano, mozes mi oponovat, ze si zazil nieco fakt zleho, co si si nezasluzil, ale tak take veci zazivaju mnohi. Napr. pred par dnami som sa dozvedela, ze niekto komu som verila a snazila som sa mu dat sancu a najst v nom nieco pekne, tak ma v podstate iba vyuzival. Mam snad nadavat na vsetkych chlapov, ake ste svine? Asi by to bolo nespravodlive voci tym, kt. taki nie su, ze ano? Proste som si to uzavrela v sebe, ze som randila s idiotom a pri vybere som bola blba i ja. A to iste sa stalo i tebe. Proste blby vyber, resp. ste k sebe nepasovali a bud rad, ze to netrvalo roky, aby si to zistil. Ale neboj, casom urcite stretnes taku, kt. budes vyhovovat a oceni tvoju povahu. Hlavu hore, rozchody zial patria k zivotu, ale urcite je lepsie sa rozist, ako byt s niekym, kto ta vyuziva alebo zranuje.