Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Keď niekoho ľúbim!!!

Príspevok v téme: Keď niekoho ľúbim!!!
seremnavas

Keď niekoho naozaj od srdca ľúbim tak je jasné, že pre toho človeka budem chcieť spraviť všetko nie???? To sa ani inak nedá, ak mi na tom človeku naozaj záleží?

Ak mám niekoho rád, tak chcem mu splniť všetky priania a byť s ním!! Ale baby si toho nevážia a chcú len chlapcov o ktorých treba "bojovať"... Ale o tom to nie je... láska by mala byť podľa mňa o tom, že sa jeden obetuje pre druhého a nie že niečo-za-niečo...

Nedokážete si vážiť toho, čo pre vás človek spraví, a rozhodujete sa len na základe vašich zasraných preferencií... radšej pôjdete za hajzlom, ktorý o vás nestojí a páči sa vám než za chlapcom, ktorý to s vami myslí úprimne... STE SVINE VŠETKY!!!

Už nikdy nebudem k žiadnej žene dobrý, nezaslúžite si to, lebo si toho nevážite... keď sa do vás chlap zamiluje tak ho odkopnete lebo sa už "nudíte"...

Dokážete ľúbiť len dovtedy, dokedy toho chlapa nemáte istého... nikdy sa k žiadnej žene už nebudem správať slušne a nikdy žiadnej nebudem nezištne pomáhať!! Nezaslúžite si to lebo ste svine! A tak sa k vám aj budem správať... hotovo koniec... už žiadne ťuťuťu, nemá to cenu...

Laurora

No mne sa stalo nieco podobne, ked som mala 17, chodila som s chlapom, pre ktoreho by som spravila vsetko, lubila som ho velmi a on ma potom opusitil kvoli byvalej, ktora ho stale podvadzala a klamala. Citila som sa oklamana, nestastna, nahnevana na cely svet presne ako teraz ty. No hadzat vsetkych do jedneho vreca nie je dobre. Mozno ty stretavas len zeny, ktore chcu len hajzlov, bud si prilis mlady, alebo si vyberas menej inteligentne zeny. Ja som teraz dospela a mam okolo seba len vyrovnane mudre zeny, ktore si vyberaju perspektivne vztahy. Daj tomu cas, hlavne nebud prehnane zatrpknuty, nechci sa pomstit kazdej zene, hlavne nie takym, ktore za to nemozu. Mozno o nejaku dobu stretnes skvelu zenu s dobrou povahou a odkopnes ju, zlomis jej srdce, len preto, ze si nevyrovnany sam v sebe... Len nabuduce ked si budes vyberat priatelku aj sleduj aku ma povahu aka je. Milujem vztahy, kde sa ludia stretnu, nic o sebe nevedia a hned idu do vztahu v podstate s cudzou osobou. Dievca musis predtym poznat, musis vidiet aku ma povahu, nazory, aku ma minulost. Potom sa vyhnes presne takymto typom ktore za to nestoja ;) A teraz sa chod niekam opit s kamosmi venuj sa zalubam a prejde nejaky cas a prestane ta to trapit. Suhlasim s Marunkou inak.

Danka26

extrem zeme presne ako pises ja som mala tiez takeho frajera ze nicomu a nikomu inemu sa nevenoval len a len mne a ja som sa uz po case tak neskutocne dusila ze sa to nedalo vydrzat..nonstop mi volal do roboty a ked som mu na sekundu neodpisala na smsku tak uz bol cirkus ze urcite spavam s kolegom ked bol u mna a musela som spravit nieco do roboty nejake papiere tak sa urazil ako decko popritom by len sedel doma mne pri riti. Bohu dakujem ze teraz mam konecne normalny vztah zdravy kde aj frajer ma zaluby ja sa taktiez venujem svojim nedusi ma a nevycita mi vsetko lebo ma sebavedomie zdrave a nepotrebuje robit sceny a vie ze zdravo volnost je vo vztahu dolezita... Ono fakt zit len pre partnera a vsetko mu plnit je fakt na skodu niekedy . Clovek musi naprv mat rad seba sameho a svoj zivot a az potom je zrely pre vztah.

extremzeme

autor temy podla toho co pises si asi visel zo zadku svojej frajerke a islo jej to nanervy tak sa nato vykaslala... ono srat na babu totalne je extrem ale stale pri nej sediet nemat kamosov a zaluby len ju a plnit jej kazde zelanie ako pudlicek to je tiez nanervy... zdravy vztah je taky ked je to vsetko vyrovnane... ze dvaja su spolu ale maju aj svoj zivot zaluby, robotu a vsetko co k tomu patri..Ked davas druhemu vsetko tym skor ta oserie a vyuzije ako tu uz pisali...

Marunka

Je smutné, že máš takúto skúsenosť. Ale hneď zavrhnúť všetky ženy sveta nie je správne. Časom uznáš, že toto bolo to najlepšie, čo sa ti mohlo stať :) Konečne si prišiel na to, že si sa nechal ženami až moc využívať. Že si bol zrejme príliš zaláskovaný, aby si dokázal vedieť povedať aj "nie". Vedieť zdravo uvažovať a hodnotiť ako sa ku mne správa partner je niekedy ťažké, najmä ak som zalúbený a moja filozofia je, že partnerovi dám všetko čo mu na očiach vidím :) To nie je správne.
Ideš z extrému do extrému. Chcel si sa rozdať pre osobu, ktorá o to možno ani nestojí, teraz chceš byť pre zmenu hnusný ku všetkým. Koho je toto ale chyba? Tých báb, čo ťa využívali? Teraz to zrejme nepochopíš, ale chyba je to najmä tvoja. Ty si im to dovolil :)

Ja byť na tvojom mieste, poučím sa z toho a poteším sa, že už konečne viem, ako rozpoznať takúto ženu. Dá sa to :) Keď stretneš dievča, čo ťa bude mať úprimne rado a dá ti presne toľko lásky a pozornosti, čo ty jej, budeš to cítiť. Lebo už máš túto skúsenosť. Ale pokojne si môžeš ísť ďalej v tejto tvojej novonadobudnutej filozofi :D Ked príde správny čas, pochopíš ;)

Srnec58

Nenazval by som to preferenciami, ale pocitmi. Zeny sa riadia pocitmi, preto si vyberaju tak ako si vyberaju.
Ten kto pride na to preco je to tak dostane hadam aj nobelovku :D
Kazdopadne im netreba nadavat do svin, ale netreba ich ani lutovat, ked si najdu ozrana, gamblera ci suknickara. Vsak si popozeraj forum (nemusis ani moc daleko) aby si videl ako taketoi zeny dopadnu

lLily

tak zaklad je nenechat sa druhym zneuzivat a nehrat sa zbytocne na zhovievaveho dobraka, ked to v cloveku v skutocnosti riadne vrie

denisaf

nuz autor temy co ti nato povedat... cim si lepsi tym sa budes mat horsie... a tym viac ta kazdy vyuzije... aj ja som si to zazila..

Messje

Ahoj
Musis byt velmi zraneny ked az takto ostro pises ale ver,ze aj dievcata,zeny su takto zranene ked si chlap ci chlapec najde inu.Musis si tym len prejst,ver,ze to preboli.Prejde cas a zistis,ze nestala za tieto nervy.
Drzim palce