Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ti isti diskuteri

Angelika3

Ja tu často chodím, ale neprispievam, možno naposledy som dala nejaké tri príspevky... a je to preto, lebo pracujem na infopulte, kde vôbec nič nerobím (okrem poskytovania informácii), takže hľadám spôsoby, ako by mi zbehol čas.
A veľmi rada čítam príspevky chlapov, čo sa týka vzťahov a sexu, rada sa pozriem na ich pohľad na vec :-) a niekedy sa na tom aj zasmejem čo napíšu, ja asi milujem všetkých mužov na svete okrem Donalda Trumpa a Baraka Obamu.
Keby som mala inú prácu, určite by som nevysedávala pri fórach.
Keď som doma a inak vo voľnom čase ani vôbec niesom na nete. Takže tak.

divocina1

keby boli vsetci ludia ako moj Janko vôbec by som nemusela brat adcka :-) to by bol zivot happy people mali by ste si brat príklad!

divocina1

ale jatt uz sa tolko nemrac na svet lebo ta nic pekne nestretne len zle a potom bude stale taky zly a mrzuty na druhych :-) admina nechaj nech si uziva na bahamach ved zivot mame len jeden a nekontroluj tu ako policajny vlciak :-) uzivaj zivota aj ty a nenahlasuj kazdu temu :-) have nice day

Jatt

Opäť autor tému zaradil do nesprávnej kategórie. V snahe zachovať na tomto portáli úroveň diskusného fóra odporúčam administrátorom, aby obsah diskusných tém podliehal pravidelným kontrolám v aspoň 6-hodinových časových intervaloch. A v prípade, že obsah tých-ktorých tém porušuje definované pravidla portálu ZDRAVIE.sk, tiež administrátorom odporúčam vyvodiť dôsledky adekvátne závažnosti porušenia definovaných pravidiel portálu ZDRAVIE.sk voči jednotlivým osobám, prípadne skupine osôb.

Začínam mať pocit, že situácia, ktorú majú pravidelní návšteníci fóra možnosť štyri mesiace vidieť na vlastné oči, sa prevádzkovateľovi tohto portálu vymkla spod kontroly.

divocina1

ja sem popravde chodím len koli jankovi jeho príspevky nikto neprekona on je moje slniečko :-) a uz sa ludia trocha usmievajte na svet nemracte sa a nejedujte :-) life is only one :-)

majto

Ivanka11. Na svete este existuju ludia ktory chcu pomoct, poradit. Netrapia ich len svoje problemy ale aj problemy druhych. A to je naozaj dobre ze su aj taky ludia.