Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ti isti diskuteri

BJ_2

Ivanka11... pozeravas telku? Ja nie. Oproti "beznemu" cloveku mam tak 2-3 hodiny casu denne viac.

Z mojho pohladu je to zase... preco vidim stale tych istych ludi kazdy den, sediet nehybne na gauci, a pozerat do takeho zvlastneho objektu, televizie? Niektori proste vymenia ten nezmysel televiziu za nieco ine, interaktivnejsie, kde mozu byt aj sucastou vsetkeho... za telkou si v podstate mrtva. Teda ten cas, niekolko hodin denne, teraz rozdelujem inak, sucastou toho je aj, ze citam, vela na internete, forach, obcas sa zapojim do diskusie.

kiddo

Pre mna je to relax, sposob, akym dokazem na chvilu hodit za hlavu to, co prave robim ci riesim ja sama. Niekedy potrebujem vypnut hlavu na par minut, tak otvorim forum, precitam si nove prispevky v teme, ku ktorej som prispela aj ja, a ked tak zareagujem. Je to ako premyslanie, ktore premienas na napisany text. Ja rada premyslam a povedala by som, ze je to aj v zivote dolezite, zamyslat sa a hladat odpovede. Ak to nerobim na fore, robim to mimo fora. Plus niekedy ti ludia, ktori sem pisu o svojom probleme, skutocne potrebuju poradit. Rada pomaham ludom. Ak to prezeniem, tak suhrnne denne ma toto forum stoji do 30 minut mojho casu. Ak venovat foru 30 minut casu denne znamena pre teba, ze nemas vlastny zivot, tak potom by som fakt chcela vidiet harmonogram tvojho dna, lebo to znie pozoruhodne.

anjelik *

Samozrejme, že je to aj o voľnom čase. Ak by ho dotyční nemali, tak neprispievajú. :o) Ale je to predovšetkým o snahe sa prejaviť, prejaviť svoj vnútorný svet, lebo to je úplne prirodzené. Prejaviť svoj názor, svoje myšlienky. Zviditeľniť sa. Je to o miere vcítenia sa do druhého, snahe pomôcť mu riešiť pre neho neriešiteľný problém. Je to aj o vyprovokovaní tých ostatných..výkriku Tu som a chcem, aby ste si to všimli..lebo moje okolie na mňa kašle. Ty zrejme narážaš na registrovaných užívateľov..lebo tí majú jeden a ten istý nick..plus, zelená farba je viditeľná. :o) Vieš, práve ten nick je niečo ako podpis..odvaha písať možno aj nečitateľne a nezrozumiteľne..ale stáť si za tým. Na rozdiel od *detí*, ktoré síce radi urážajú, osočujú, ale nemajú ešte odvahu sa pod to aj podpísať. Aj keď len vymysleným nickom..predsa len, čo keď ich niekto nájde? A bude ich konfrontovať? ;o) Preto stále nové a nové prezývky..ale bohužiaľ, ono to tak nefunguje, ako si naivne myslia. Zmenou nicku sa nezmení bytosť, ktorá píše, nezmení sa jej myslenie, názory. Keď je raz niekto somár, nepomôže, že ho posadíš do knižnice a nazveš ho Einsteinom. Jediné, čo bude robiť, bude híkať ďalej. :o)

lLily

mne su istotne sympatickejsie stale nicky, nez masky, ktore to tu ocumuju pod pseudoidentitami a vymyslaju si pseudoproblemy, bo vo volnom case nemaju co robit, jak aj zakladatelka tejto temy Ivana11

Messje

Aj ja casto prispievam a este prispejem ;-),,preto aj tu nemozem chybat.
Len ma zaraza,ako mila prispievatelka tak skoro rano,vo volny den ked tie temy este neziju az tak ,vie kto kolko pise.
Zeby tu tiez sedela často len pod vzdy inym nickom?Trollovia to tu vzdy vedia ozivit zalozenim priblblej temy
Prajem pekny den aj tebe ivanka 11

Marunka

*my čo často prispievame pod registrovaným nickom, sa buď nudíme, máme tu už "známych", chodíme si tu oddýchnuť, pokecať, prečítať si názor niekoho iného atď atď. Niekto je celý deň na facebooku a očumuje fotky iných :) A niekto je tu a diskutuje :)

Marunka

A ty sa nenudíš, keď ráno 7.30 zakladáš tému? :) :) O tom čase som bola v lese so psom, dáky net ma nezaujímal, to len na margo využitia času :D
Vieš, je tu toľko rovnakých ľudí, akurát nemajú registrovaný nick, píšu pod rôznymi prezývkami...to by si ešte videla, kto tu stále chodí :) Vyjadriť sa tu predsa môže kto len chce...l
A my, čo často prispievame

Mesačný princ

:O

Ja sa ale naozaj veľmi nudím. Rodičia ma živia, nemám prácu, ležím celé dni v posteli a ešte je dnes aj sviatok :D

:D :D :D ale ak by ti to spravilo radosť, tak sem nemusím písať :)