Ako sa da rozlisit bezvyznamny flirt od pritazlivosti ci zaujmu? Zvyknu muzi flirtovat aj so zenami ktore ich nepritahuju, alebo flirtuju vyhradne len s takou zenou, ktora ich pritahuje?
Flirt vs pritazlivost
michael, nic ci z toho nerob, ja som v tomto rovnaka
mozno tam bol nejaky druh zaujmu, no asi nie moc hlboky, takze o nic neprichadzas a vela ludom plytky zuajem vcleku vyhovuje, hlavne, ze maju o com furt tocit, az o tebe zistia zakaldne udajem, aby si o tebe zistili aspon ten "zaklad" ci obrazok o tebe a tym to pre nich hasne, no a ty mas pokoj, bo i tak o nic neslo.
Nic za tym nehladaj. Ja ked taketo nieco robim, iba sa snazim dotycneho viac zapojit do spolocnosti, to je vsetko.
Zaujímalo by ma čo je toto zo ženskej strany.
Momentálne cestujeme partia5 ľudí do roboty v jednom aute z môjho mesta je to 45-50km do práce z ich mesta je do 15 až 20 km do práce. Jedna staršia paní 46rokov, jeden chalan 30rokov.
Keď prídeme k ich mestu tak ich zoberieme a ideme do roboty sú to dve ženy jedna sa vydáva a druhá je slobodná a práve neviem čo si mám myslieť o tej druhej ku mne.
Prvý deň sme sa stretli na nočnej, keď nastúpili normálne som sa predstavil ahojte ja som Michal a ďalej sme moc nekomunikovali. Prvé dni za mnou v práci chodila ta slobodná a na všeličo sa vypytovala, či mám frajerku, kde bývam a podobné veci.
Na tretí deň sa ma cestou do práce aj z práce snažila zapojiť do diskusie, hoci videla že nemám najmenšiu chuť rozprávať, proste som taký tichší, aj som jej to povedal že so mnou je nuda, napriek tomu sa ma neustále snažila vtiahnuť do diskusie, tak som sa rozhovoril, prebrali sme čo ma baví, čo som vyštudoval, mojich súrodencov atď.
Asi na 5-6 deň cestou z práce sa ma spýtala či by som nešiel spolu s nimi na diskotéku, hovorím že nie.
Na ďalší týždeň sa ma zase snažila zapojiť do diskusie no márne teraz som sa úplne zaťal a odpovedal som maximálne stroho až ju to prestalo baviť. Momentálna situácia je taká že videla že to so mnou nemá zmysel tak to vzdala. Chyba bola ale na mojej strane, koli nedôvere, hociktorému človeku nie len ku nej.
Ako by ste nazvali takéto správanie zo strany ženy? Príťažlivosť, flirt?
Najhoršie na tom je že ja naozaj nevyhľadávam žiadny vzťah navyše si myslím že som nie som pekný chalan a takáto situácia sa mi prihodila už po niekoľký krát a všetky takéto príležitosti som zahodil ako keby to bol odpad.
zvedava, zavisi aj od toho, ci su tam pritomni aj ini ludia, nez vy dvaja, pretoze vypocitavy clvek mzoe flirtovat aj s takym clovekom o ktoreho nema vobec zaujem len preto, ze chce vyvolat ziarlivost v komsi, kto je tiez pritomny
takze, ak si to VV, radsej situaciu popis zretelnejsie, inak sa budes topit len vo vlastnych domniekach
no ak je ten muz zadany, tak tazko pojde o seriozny zaujem
Tak toto by som aj ja rada vedela ten rozdiel podľa čoho to rozpoznáť lebo mám kamarátov čo mám pocit že flirtujú s každou sukňou ktorá prejde okolo nich
.... a ja potom neviem na čom u nich som..
Muži robia chybu ak flirtujú s každou a ešte tak že flirtujú s jednou a potom pred očami tej s druhou a s treťou.... potom ho tie baby neberú vôbec vážne že niečo s nimi chce a tak takýto muži zostávajú večne sami lebo keď aj potenciálne frajerky ho vidia ako obháňa každú sukňu tak s nín nebudú strácať čas s takým sukničkárom..
Su domyslave. Chlap je iba mily a priatelsky a ony si to vysvetluju ako zaujem.
zvedavá a čo máš takého dôležitého na práci, že nemôžeš strácať čas niečim, čo zatiaľ vyzeraá zaujímavo?
Páči sa ti ten chlap? Zaujal ťa? Poznáš ho trochu? Bavíte sa okrem flirtovania spolu aj o iných veciach? Pane bože, no tak sa bav trochu, uvoľni sa, užívaj si to spoznávanie. Ano, maj na pamäti, že ho nepoznáš a nevieš o ČO mu ide, ale tak nejaký čas s ním tráviť môžeš nie? Snáď chlapec nehryzie. A ked sa preriekne, vyfarbí, vypľuje zo seba čo chce... buď sa mu nadšene hodíš okolo krku alebo mu pekne zakývaš baj-baj.
Nepovedala by som ze su domyslave, ale ze chlap dokaze zahrat divadlo, hrat, taktizovat a ak mu to nevyjde u jednej ide to skusat na dalsiu. A tak sa pytam, ako to rozlisit a "vytriedit" bez zbytocnej straty casu a ineho ...
Zeny su neskutocne domyslave tvory.