Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Flirt vs pritazlivost

Mesačný princ

Ako ti kafe napísala.

U oboch pohlaví sa dá veľmi jednoducho čítať z mimiky a celkového prejavu. Ako som už napísal, dá sa rozpoznať flirt od záujmu. Záujem je taký iný...neviem ako by som to opísal

kafe

mňo, pokiaľ má chlap záujem, tak iba flirtovať mu nestačí. Chce to po nejakom čase posunúť inam - pozvanie na rande. Môžeš vyčkávať, môžeš mu dávať najavo, že je ti sympatický a môžeš ho kľudne niekde pozvať ty. He-he, aj byť protivná na neho je spôsob ako si chlapa "získať".
Len pozor, ono veľakrát si ženy mylne vysvetľujú snahu o navodenie príjemnej atmosféry s flirtom. Zas, sú typy mužov, ktorí sa k ženám správajú veľmi príjemne, lebo sú tak naučení a správajú sa tak ku všetkým ženám.

Mesačný princ

zvedava4 - také chute som nikdy nemal. Ale najskôr budem iná vzorka, ako tvoji respondenti, tak to prenechám im :D

zvedava4

Dokonca muz zevraj flirtuje aj s viac zenami za den bez toho aby mal o nejaku seriozny zaujem. Teraz myslim rozdiel medzi takym flirtom na kamaratskej urovni vs flirt-pritazlivost, nie len chut si ho zasunut (je jedno do ktorej...)

Mesačný princ

Načo by muž flirtoval s niekým, kto ho nejakým spôsobom nepriťahuje?
Nelogické.

Podľa mňa sa to dá odhaliť a veľmi dobre. Teda aspoň ja si dovolím tvrdiť, že by som to rozpoznal.