Ahojte,napisal mi jeden chalan,nejako ma objavil na fb cez spolocnych znamych trochu sme si pisali a potom sme bu von,celkom sa mi pacil aj mi pise dalej ale len cisto kamaratsky ani nejako nespominal ze mu bolo fajn so mnou alebo tak,iba pred dvoma mesiacmi sa rozisiel s priatelkou a ja mam pocit ci len nevyplna samotu,navyse tyzdne bezia a nenavrhol ani dalsie stretko teda volal ma na jednu oslavu ale to sa mi nedalo ,ide o to ze som sa na neho naviazala kazdy den pozeram kedy zas napise a pod. aj sa mi paci ale on je len cisto kamaratsky,chcem to nechat volne plynut ale mam strach ze sa naviazem a on ma berie ako nahradku a nic to pre neho neznamena
Naplast po rozchode?
@valeriana - a presne to je tou chybou. Treba sa pýtať!
mesačný princ rozumiem Ti neboj :D nie som taký retardík že sa nikdy sa ani ja nič nespýtam...to je jedno..ja som len riešila problém že keď sa mi nejaký chalan páči najmä tak fyzicky alebo celkovo tak mám tendenciu sa namotkať stále pozerať či napísal atď..a to nie je správne, lebo z toho nič nemusí byť a ja som potom väčšinou vždy skalamaná...proste som len chcela nájsť spôsob ako veci vnímať triezvo a bez nadsadených očakávaní :D Lili mi poradila dobre..hoci sa mi to ťažko dodržiava :P
diskusiana - ja odpisujem na všetko bez otázky :D Asi ľudia čakajú, že sa spýtam a že otázka posúva rozhovor, no nie vždy je to tak :) Polož mu otázku ta aj keď sa nič neopýtal, Ručičky ti neodpadnú či?
Nadviaž rozhovor ty, vymysli tému. Možno sa naozaj nemáte o čom baviť a nemáte nič spoločné. Kto vie.
Akože on iniciuje písanie prvý :D Ale aj tak mi to príde také že ..neviem ako keby len zo slušnosti a tak 2-3 vety za deň..no tak ja odpisujem keď napíše :D ale nejako sa to nikam nehne...no nič snáď príde riešenie samé od seba časom...
Ked som mu odpísala raz až obdeň testujúc čo to urobí..nejako mi potom odpísal tak sucho bez otázky ako keby sa kus urazil neviem :/
tak to skus trosku teraz nechat na nom, nech ti aj on napise prvy alebo ta teda pozve alebo mu to nejako nenapadne podstrc, nejakou srandou alebo tak, ved si zena :D musis vediet trosku manipulovat... a nebolo prvy a ani posledny krat keby sa z "naplaste po rozchode" stala ozajstna laska :)
Je to dosť pravdepodobné aspoň teda z môjho pohľadu. Držala by som si odstup.
rokov máš kolko? 15 ? naviazala si sa na neho? to myslíš vážne toto..?
na základe čoho si sa na neho naviazala...?
Lebo ste boli 1-krát ! spolu von ?
Naviazať sa na človeka cudzieho ktoreho nepoznáš...? je to podla teba OK..? podla mna nie...
Ahoj
Ďakujem lili :) znie to rozumne...skúsim obmedziť prihlásenie fb na raz denne a uvidím či ho to primä k častejšiemu písaniu alebo návhru stretka..myslím že nebolo dobré že som tam chodila čumítkovať každých pár hodín :)
no tak prenechaj iniciativu na nom a ak ti napise, ihned mu neodpisuj, aby sa z toho nestala nejaka zotrvacnost v ktorej by ste uviazli...je dobre brzdit to skor, nez sa namotas, bo potom bude uz neskoro, i ked....aj odmotat sa da.
Dnes je takeho nezavazne dopisovanie pre mnohych akousi uz samozrejmostou a nemusia tomu prikladat ziaden vacsi vyznam. teoreticky by sa mal o teba zacatlzaujimat viac a osobnejsie, ked sa trosku odmlcis, a ak nezacne, tak mozes byt len rada, ze si sa zbytocne nenamotala na slova, ktore nikam nevedu.