Ahojte,napisal mi jeden chalan,nejako ma objavil na fb cez spolocnych znamych trochu sme si pisali a potom sme bu von,celkom sa mi pacil aj mi pise dalej ale len cisto kamaratsky ani nejako nespominal ze mu bolo fajn so mnou alebo tak,iba pred dvoma mesiacmi sa rozisiel s priatelkou a ja mam pocit ci len nevyplna samotu,navyse tyzdne bezia a nenavrhol ani dalsie stretko teda volal ma na jednu oslavu ale to sa mi nedalo ,ide o to ze som sa na neho naviazala kazdy den pozeram kedy zas napise a pod. aj sa mi paci ale on je len cisto kamaratsky,chcem to nechat volne plynut ale mam strach ze sa naviazem a on ma berie ako nahradku a nic to pre neho neznamena
Naplast po rozchode?
Skôr zdvorilostné..o tom kto čo robil alebo komu sa čo páči...a každý deń sa síce ozve..ale niekedy len na pár viet..
O to ani nejde..ved vlastne čo asi čakám po prvom stretnutí..len sa bojím aby som sa ja nenaviazala na niečo čo asi aj tak nemá perspektívu :/ Už som sa tak veľmi v mužoch skalamala.....neviem ako byť ostražitá
no a o com ste si pisali napriklad dnes? aj cosi zo sukromnej sfery alebo skor zdvorilostne frazy?
ach tie vaše školske lasky
Ak to dopredu vzdáš, tak sa nikdy nedozvieš, ako ťa berie. Ak to nevzdáš a zariskuješ, môže byť z toho pekný vzťah, ale môžeš sa aj naviazať a prísť o očakávanie, ktoré nebude naplnené.
no ak neriskuješ, tak nič nezískaš
Komfortná zóna je super, ale aby si niečo zažila tak sa z nej potrebuješ niekam dostať a niečo skúsiť. Prečo mu nenapíšeš prvá, prečo ho nezavoláš na oslavu teraz ty? Možno si aj on pozerá kedy mu napíšeš a nič...Ste na tom možno tak isto. Nemému dieťaťu ani vlastná mať nerozumie.
Čím skôr zariskuješ, tým lepšie. Aspoň budeš vedieť ako sa veci majú.
Prepacte styl pisania,bolo to natychlo pisane na mobile