ahojte myslite si ze zena po 30tke este ma sancu spoznat muza aj ked rozvedeneho alebo s detmi? Je este nejaka nadej ze neostane na ocot ? vdaka
zoznamovanie sa po 30tke
Presne lila... Radsej zit cely zivot sam, ako s niekym nespravnym, alebo radsej si pockat na tu pravu/praveho... Po pravde ja si uzivam zivot aj sam a mozno raz nejaka slecna sa pripletie k mojmu dobrodruzstvu
no veru, na osud a karmu je clovek proste kratky, tazke co ma prist pride a co nema, tak nepride ani ked by o to clovek akokolvek usilovat a ti co usilovali, by o tom mohli vypravat, tak ako aj ti, ktori to uz (na isty cas alebo aj navzdy) vzdali
Ja mam 31 rokov a tiez som sam... Zeny Vy uz tu pisete katastroficke scenare, ze ostanete na veky same...co su to za blbosti (a este aj pisete, ze sa za Vami otacaju muzi) a raz sa aj isto otoci slobodny a normalny, uvidite urcite( ine by bolo ak by nie..)... Ja som sam uz 3 roky, ale stale verim, ze raz to pride... Nechavam tomu volny priebeh, mam svoje konicky, a jednoducho nad tym nerozmyslam, sice aj ked vsetci moji znam maju svoje polovicky, ale nevadi, samozrejme ze niekedy yo pride na um, ale vzdy sportom to zmazem, alebo precitamdobru knizku... Jedneho casu som to strasne hladal, asi rok po rozchode, ked som bol zotaveny( pokec, badoo, vonku) takmer kazda bola pre mna tou PRAVOU, lenze ziadna ma nechcela ( a to som sa spoznal asi s50 zenami), tak som sa na to vykaslal a rok aj pol zijem bez hladania( co ma prist, to pride) ja som este stara skola (friend with benefith a nevernost neuznavam)...btw. za mnou sa zeny neotacaju, takze ja mozem byt aj do smrti sam, uvidime
Jasne ze je sanca, na pokeci, ja 33 priatel 40, obidvaja slobodni nezadani
tak ono dost zavisi aj od tvojich predoslych skusenosti a ak neboli bohvieake prijemne, zoznamovanie asi nebude stat za vela, bo budes mat tendenciu to cele sabotovat, co vsak pri to spravnom muzovi (pre teba) nemusi byt na skodu, a tych nespravnych proste odradis a bude
niektori ludia proste nemaju sancu dat sa s niekym dokopy skrz cielene zoznamovanie sa a zda sa, ze je ich cim dalej tym viac o co viac moznosti existuje a rozptyluje jak mysel, tak samotne city
Baby neblbnite, viete kolko je slobodných tridsiatnikov? Len v našej firme by ste všetky našli partnera. Informatikov napr. je ako maku a veľa z nich hľadá priateľky, len nevedia ako. Tiež sú to v tomto smere také malé teliatka - nič v zlom. Každý chlap nemusí byť preborník v balení. A možno taký je práve najlepší do vzťahu. Tak nezúfajte, hlavne nemajte komplexy. Tuším si otvorím zoznamovaciu kanceláriu. Ja už muža mám, tak ma nikto nebude podozrievať z bočných úmyslov :-).
pomaly sa s tým už aj zmierujem.... neberiem to nejak tragicky, radšej budem sama ako v neštastnom vzťahu, len na človeka to občas doľahne.... toľko vecí by som rada robila, chodila na výlety ale ked nie je s kým a chýba to, že človek je stále sám, nikto ho nečaká..., ale čo už...
susi 30
Tak sa zmier s tým, že už (asi) zostaneš sama. Nie je to žiadna tragédia, ak máš dobre platenú prácu a vyriešené bývanie, vlastne je to tak aj lepšie. Aspoň si môžeš robiť, čo chceš, nikto ťa nekontroluje a nekomanduje. Ja tiež žijem sama a nemám s tým žiadny problém :)
znacka inzeratu: zoberiem akykolvek kolik
ja ani neviem či som náročná, myslím si že až tak nie.... chlapom sa páčim, lenže ja fakt nepoznám v mojom okolí niekoho kto je voľný, pritom chodím von, cvičím... chlapi o mna prejavujú záujem, ale všetcia sú zadaní, chcú si len užiť, ked aj ideme vonku, tak stretávame samé páriky, poprípade partiu zadaných chlapov, ktorí sa išli von vyblázniť, ale nejakých single chlapov po 30 tke vôbec ...