ahojte myslite si ze zena po 30tke este ma sancu spoznat muza aj ked rozvedeneho alebo s detmi? Je este nejaka nadej ze neostane na ocot ? vdaka
zoznamovanie sa po 30tke
Ja mam 30, slobodna, nezadana.. chlapi aj po mne idu, ale asi som narocna..no to je jedno preco som sama, moj problem.. vnimala som, ze je to ok, mam este cas, na deti atd sa este necitim.. ale po tomto prispevku mi zacina byt na depku :D
ahoj, ja mám ten istý problém..... chlapi v mojom okolí sú už zadaní, ženatí a veľmi ťažko je spoznať niekoho, kto je single....môžem sa spýtat, odkiaľ si?
to nieje zufalstvo len som bola zvedava ci sa to tu niekomu podarilo zoznamit sa aj v tomto veku... uvedomujem si ze je to ine ako ked sa zoznamuju 18-20 rocne baby... preto pocitam aj s alternativou ze muz s ktorym by som mala vztah by uz mal deti popripade by bol aj rozvedeny.. neprekazalo by mi to a beriem aj tuto moznost...
rozvedeneho s detmi? a ty si z akej visne spadla, ze si tak zufala? radsej sa nauc byt sama, prospeje ti to urcite viac, nez ten rozvedeny muz s detmi
Samozrejme, ze ano) Mas najlepsi vek
Ešte lepšie ako 40 _tke .A možno aj v 20_tke ,ale keď budeš mať takéto sebavedomie tak ani 50-tke.ps. Mes.princ by ťa už nechcel.
Ja som svojho partnera tiez spoznala po 30tke. Nevidim na tom ziadny problem.
Skus fakt, ze nechciet chlapa :) a stretnes ho.
Ahoj nechces da zoznamit?mam 31 :)slobodny bezdetny:)
Ahoj, nechcela by si náhodou spoznať 22 ročného nerozvedeného a bezdetného chlapa?? :D