Uzavrety vzťah?

Príspevok v téme: Uzavrety vzťah?
Sova 1

Je normálne, aby človek, ktorý odišiel zo vzťahu z vlastnej iniciatívy a dokonca už má novy vztah-rodinu mal neustále potrebu kontaktovať svoju ex a dokonca sa s ňou stretávať? Je to v poriadku alebo len nemá ten predchádzajúci vzťah a jeho ukončenie spracovane resp. má výčitky svedomia?

lLily

Bambula, tak to je original pako - ten tvoj byvaly, to ako bez urazky, ale tak pdoal vsetkeho ma aj podobnu zenu, takze ho netreba ni lutovat. Aj takto sa z muzov stavaju alkoholici - uvizanu v rodine s nechcneych dietatom, so zenou, ktoru nelubia a maju potrebu opiti vvovolavat svojej byvalej. Jak si s takym zatratencom vobec dokazala byt, hm.

neviem111111

opat pisem - ked ta jeho kontaktovanie brzdi v normalnom zivote, ZABLOKUJ SI HO! ale neurobis to, lebo ani sama nedokazes dat za tym este definitivnu bodku...

Anittka

Ak si naozaj rozhodnutá isť ďalej bez neho, tak začni ignorovať všetky jeho pokusy o kontakt s tebou, nedvihaj telefon, neodpovedaj na jeho správy, atď . Dokonca aj keby zazvonil pri tvojich dverách, tak mu neotváraj. Keď to budeš robiť vytrvalo, on prestane. Žiadne presviedčanie a vysvetľovanie, len ho ignorovať. Inak sa ho nezbavíš.

Sova 1

Veď, áno rozumiem vám a máte pravdu. Ísť nezavazne na kávu by nebol problém. Problém je v tom, že ak sa aj ja chcem už v živote pohnúť smerom od neho, vždy mi pripomenie minulosť. A navyše zlé spomienky mám bohužiaľ v zadu v mysli, a tie pekné vždy keď sa ohlási vychádzaju napovrch. Je veľmi ťažké takto existovať.

Annitka

Asi mu v tom novom vzťahu nie je tak dobre, ako čakal. S tebou sa rozišiel, na to zle sa zabudne, spomína len na pekné veci a preto sa "vracia".

Bambula787

My sme sa s mojim byvalym priatelom rozisli pred 5timi rokmi, ma rocnu dceru, snubenicu s ktorou ma svadbu o dva mesiace a neustale ma potrebu kontaktovat ma. Ma obdobia kedy to je intenzivnejsie a zase naopak. Vyvolaval mi velakrat opity, ako sa mam k nemu vratit a po opytani sa ho, naco ma snubenicu a dieta ked toto robi odpovie ze ho ku mne nieco taha. Ak je to v ramci normy ze idu byvali partneri na kavu, pripadne si zavolaju co nove je to podla mna ok, ale vsetko ma svoje hranice.