Je normálne, aby človek, ktorý odišiel zo vzťahu z vlastnej iniciatívy a dokonca už má novy vztah-rodinu mal neustále potrebu kontaktovať svoju ex a dokonca sa s ňou stretávať? Je to v poriadku alebo len nemá ten predchádzajúci vzťah a jeho ukončenie spracovane resp. má výčitky svedomia?
Uzavrety vzťah?
juuj, tak to ty musis vycitit, co je za tym.
neviem, ci ostava len pri kontaktovani, ci aj nieco viac, ci mas moznost zistit, co je za tym.
ale ak ti to nevyhovuje, tak by nemal byt problem ho razne zrusit.
Pravda októbrová vo vsetkom
a to je taky problem zablokovat si ho na mobile? alebo facebook/mail, neviem kde ta kontaktuje. a vybavene.
sova, ty ho stale mas rada? to je horsie. tak musis byt striktnejsia.
Veď práve ani ja to nedokážem uzavrieť, keď ma pravidelne každé dva týždne kontaktuje a chce sa stretnúť. Veľmi si to želám uzavrieť a definitívne ukončiť , ale stále má vracia spat
preco ta to vlastne zaujima? z toho vyplyva, ze ani ty to nemas uzavrete, keby ano, nic to s tebou nerobi
Ľahko sa povie, ťažšie realizuje. Viem, že tá cesta je ale najsprávnejšie.
Jedno nepochopim - naco si vobec kladies tieto otazky? Namiesto toho investuj energiu do toho, aby si sa od takeho cloveka totalne odstrihla a odputala. Tebe ma byt absolutne jedno, co on robi a preco robi.
Veď to, ten druhý sa chce strániť lenže to ide ťažko, keď si niekto stále vynucuje kontakt. Chce sa posunúť ďalej a takto stojí na mieste.