Mali ste už milenca?

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

nemravnica

Zábavná téma :D .... každý je tu silný moralista zrazu a ani netuší že aj ten jeho partner/ka už podviedol :D Ak chce tak nech si užíva so "žrebcom" koľko chce. Nieje prvá ani posledná, ak môžu chlapi tak prečo nie ženy.

Každý nech robí všetko to, čo mu jeho morálka a svedomie dovolí! :)

majto

Pocuvaj ty sproste tela. Vsak ty ani nevies co si napisala. Si vobec vydata? Vies co je byt vydata. Kycera genialne ako vzdy. Super. Tela alebo kobyla je asi jedno. Vies co mam za sebou. Tak sa mi necuduj.

Marunka

Nie, nemala som milenca :)
A gratulujem k žrebcovi :D Znie to ako keby si sa prišla pochváliť, aj keď moc nie je čím :) alebo je to zas vymyslená téma.

lLily

tak mysliet si to mozes, dokonca to moze byt aj pravda....a co vcul, ci to mala byt kvazi inspiracia ako nasadit manzelom parohy?