V poslednej dobe sa citim stale unaveny, pracujem tak je fajn ale ked pridem domov len by som lahol do postele a spal a spal a spal. A citim najma poobede a vecer tazobu v nohach. Musim si ich vylozit lebo citim ze spadnem z noh. To iste cez vikend alebo ked mam dovolenku tiez. Mam dost narocne fyzikcu pracu takze pripisujem to tomu ze ma vycerpava ale som myslim si ze zdravy fyzicky, mam dost pohybu a posilujem jogou, ale trapi ma ze ked som v praci mam energiu dost aj ked tak po pol dni uz aj v praci nevladzem trocha ale najem sa a opat vladzem ale ked pridem domov len lahnut alebo sadnut a spat. Alebo len tak lezat. A ked vikend mam plany pojdem tam a tam a nakoniec zostanem doma a nejdem nikam lebo mam strasnu nechut alebo som slaby a unaveny. Alebo dovolenka tak planujem co za dany den urobim ako ho vyuzijem a nakoniec neurobim nic alebo maloco.
Tiez na sex s priatelkou uz nemam chut tak ako kedysi. Niekedy to bolo aj dvakrat do dna a teraz ledva raz za tyzden ani to nie. Akoby sa mi stracala libido. Doslova sa musim nutit aj do sexu alebo ma musi priatelka stimulovat svojou nahotou a drazdenim erotogennych miest aby som sa vzrusil. Som mlady clovek tak co je to so mnou? Nemam 60 aby som sa takto citil...
Je to nejake ochorenie ktore sa takto prejavuje? Nieje to nejaka leukemia?
Co sa tyka stravovania, snazim sa jest maso, zeleninu, ovocie, mliecne vyrobky, pijem dost tekutin, nefajcim, alkohol nie.
Dakujem
Skoro stále unavený, čo je to so mnou?
Porucha štítnej žľazy, nedostatok vitamínov, anémia, syndróm vyhorenia...