co sa paci muzom na velkych prsiach/zadku??

Príspevok v téme: co sa paci muzom na velkych prsiach/zadku??
kamcatka44

Ahojte,naozaj nechapem co sa tak paci muzom na velkom poprsi ci velkom zadku.Viem,ze je to teraz v mode,ale chcela by som vediet co si myslite vy o tom.Ja napriklad nemam velke prsia ale mam vycviceny zadok.Stretla som sa uz aj s nazorom ze radsej vacsi zadok ako velke prsia a plocha rit.Tak co je na tom pravdy?Odpoved typu aby mali za co chytit mi nestaci...Tak co teda?

grckagrc

Myslim, ze si castejsie zasulozi ako bude utekat pred utocnikom, ci psyhopatom :-DD Alebo ty denne utekas pred niekym kto ta ohrozuje na zivote a prepchavas sa cez mysacie diery?

Darmo sa rozculujes. Chcem zenu za prsia a zadok poriadne chytit a aj ju po nom poriadne plesnut. Chcem sa divat ako sa jej prsia pri chodzi pohojdavaju a pri sulozi poskakuju. Jednoducho som chlap a je to proste zenske. Iste su muzi, ktorych pritahuju vychudnute chlapcenske postavy zien a tak nevidim dovod aby si utocila na tych, ktorym sa to paci. Hadam mame prave si vybrat take partnerky a podla takych kriterii ako chceme. Nebude nam predsa niekto diktovat, ci prikazovat.

Inteligencia zeny sa odkedy prosim ta hodnoti podla toho, ake ma prsia, ci zadok? Myslis, ze telo je jedine, co ma?
Nikdy by som nechcel zenu, v ktorej je tolko nenavisti voci inym zenam a aj muzom ako v tebe.

Viko-o

Čo sa im páči?
Ich primitívnosť lebo čo môže iné zaujať muža na prsnatej a ricatej žene? Len tie prsia a zadok a teda chuť na sex a doslova chuť ju poje*ať. Taká žena má nízku šancu aby zaujala mužov aj niečím iným.
A čo môžete ponúknúť vy mládenci v nohaviciach čo sa v tejto téme rozohňujete na veľkými ricami a cicami? Čo? Svoje krpaté penisy?
:-DDDDDDD
Tak napríklad také tučné plnokrvné ženy nedokážu rýchlo bežať a preliezať a podliezať rôzne prekážky, šplhať sa, preskakovať a v prípade zavalenia sa nedokážu prepchať ani cez 40cm dieru.
Čo tam po vzrušujúcom tele pre mužov ak vás niekde zavalí alebo vás niekto ohrozuje na živote? Vtedy vám veľká riť ani prsia život skôr pomôžu stratiť než zachrániť. A v dnešnej dobe keď neviete kde aký útočník, psychopat, terorista čo chystá alebo aj živelné pohromy tak si nieste ničím istý. V

iggzik

Vies uprimne povedat preco tvoja oblubena farba je ta oblubena ??

Ludia kedy si konecne uvedomite,, ze je trilion veci na ktore odpovede nikdy neprideme

Vedomie aj inteligencia je dost limitovane,, a aj keby sme vsetko vedeli, nic by nas potom nezaujimalo,,

Marunka

Lary, presne tak, tieto veci si takto neuvedomujeme, su kdesi vo vas zakorene od cias kedy muz bol lovec, musel zabezpecit potravu pre rodinu, jej ochranu, postarat sa o sirenie rodu... :)
Ja som napriklad rada za roznorodost, ze kazdemu sa paci cosi ine.

Lary

Marunka tiež som to čítal v niektorej knihe o mužoch a ženách.Pravdou je že to materstvo boky,prsia si mi vlastne ani neuvedomujeme ale fakt že nás to vzrušuje si uvedomujeme.To že sa nám to páči neznamená že to musíme mať doma .Su samozrejme aj taky ktorý si potrpia na prsiach.Mna napr .prsia velmi nezaujímajù skôr zadok.Veľkosť nie je dôležitá ale tvar.Pomenujem to že tvar slzy .Pripadám si divne radšej končím.Ps.Keď žena vie čo si obliecť aby to na nej dobre vyzeralo tak to je bonus.Ostatné sa stratí.

biolog

"co sa paci muzom na velkych prsiach/zadku??"
tu nie je otazka co sa paci alebo nepaci. velke prsia a zadok su pozitivne vnimane (ako aj bolo pisane nizsie) v suvislosti so zachovanim rodu a zivota.
je to nieco podobne ako symbol kona v sloenskej literature

Neverim

Kazdemu sa paci nieco ine mne sa napr pacia male prsia na zenach nie velke melony a zadok taky akurat :) ked clovek miluje zenu tak to neriesi :)