co sa paci muzom na velkych prsiach/zadku??

Príspevok v téme: co sa paci muzom na velkych prsiach/zadku??
kamcatka44

Ahojte,naozaj nechapem co sa tak paci muzom na velkom poprsi ci velkom zadku.Viem,ze je to teraz v mode,ale chcela by som vediet co si myslite vy o tom.Ja napriklad nemam velke prsia ale mam vycviceny zadok.Stretla som sa uz aj s nazorom ze radsej vacsi zadok ako velke prsia a plocha rit.Tak co je na tom pravdy?Odpoved typu aby mali za co chytit mi nestaci...Tak co teda?

Marunka

Vôbec nejde o to, čo je v móde :) Vo všeobecnosti to súvisí s tým, čo je v mužoch zakódované odjakživa, ale to neznamená, že to zákonite platí na všetkých, u niekoho je to výraznejšie, u niekoho menej. Žena s väčšim poprsím, zadkom a najmä širokými bokmi, je akoby lepšie stavaná na materstvo. Širšie boky sú známkou toho, že pôrod bude ľahší pre ženu, dostatok tukových zásob, že materstvo zvládne, bude pre ňu ľahšie otehotnieť. Píšem to veľmi laicky, ale asi rozumieš čo tým myslím :)
Nemusíš sa vôbec trápiť nad tým čoho máš viac a čoho menej, lebo muži sú rôzni, každému sa páči niečo iné.

1jaro

je to znak zenskosti nieje nad to mat taku zenu co ma aj cici aj rici... nieje nic horsie ako plocha baba co vyzera jak chlap...

tak akoze

Chlap nelubi dievca pre jej prsia ci zadok...
Ale, samozrejme, vacsie prsia su pekna... Ved je to znak zenskosti, krasna vypnuta plna hrud (nemyslim narazniky), ale nech ma cici aj rici. Plocha hrud by mala lakat chlapa?