Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Točenie hlavy

Príspevok v téme: Točenie hlavy
bixinka

Ahojte, dnes sa u mňa objavil taký problém ze som sa ráno zobudila ako stále, len s tým rozdielom že sa mi točila hlava a trvá to až doteraz (tj. 6hodín) nikdy pred tým sa mi to nestalo a je to pre mňa neznámy stav, preto sa chcem opýtať či s tým niekto má skúsenosti, a čo s tým treba robiť. Je pravda že pijem málo priblizne 3dcl vody na deň, môže to byť spôsobené tým?

Kycera

@ Bixinka,
to, čo Ti napísal Hiuhiu, je správne. Toho sa drž! : ) Ja ho lendoplním.

Príjem tekutín na Tvoju váhu je maximálne 1,5l. Do tohto objemu musíš zarátať okrem vody a čajov aj zeleninu, ovocie a polievky. Mlieko sa neráta a ani káva. Ak ju piješ, tekutiny si musíš pridať, lebo odvodňuje.
Ak sa potíš, máš hnačky,... potom tých tekutín musíš prijať viac.
A nie, nie je to z chrbtice!!!

Telo Ti vyslalo VAROVNÝ SIGNÁL, nabudúce by to mohlo skončiť oveľa, oveľa horšie!!! To mi ver!!!
Aj keď necítiš smäd, tekutiny musíš prijímať. Zober si fľašku, nalej vodu a daj pred seba, aby Ťa upozornila, že piť musíš!!!

bixinka

@Aurina mne to doteraz nerobilo žiadne problémy pila som len keď som cítila smäd niekedy raz do dňa niekedy raz za 2dni

Kycera

Bixinka,
ozvem sa Ti ešte, len Ťa chcem varovať, aby si sa tou vodou teraz nenaliala. Musíš opatrne piť, po glgoch a postupne každý deň dávky zvyšovať.

bixinka

@Hur ja som doteraz fungovala takým istým spôsobom akurát Že ja nemám problém nepit aj 2dni a to nie len keď sú horúčavy ale kedykoľvek a teraz sa to odrazilo na mne ,našťastie už mi je lepšie a viem že nie len zo srandy mi doteraz hovorili že by som mala piť viac

bixinka

Hiuhiu ďakujem za radu, akonáhle som vypila väčšie množstvo čistej vody je mi omnoho lepšie a postupne ju pijem ďalej, už si budem dávať väčší pozor