Ahojte, dnes sa u mňa objavil taký problém ze som sa ráno zobudila ako stále, len s tým rozdielom že sa mi točila hlava a trvá to až doteraz (tj. 6hodín) nikdy pred tým sa mi to nestalo a je to pre mňa neznámy stav, preto sa chcem opýtať či s tým niekto má skúsenosti, a čo s tým treba robiť. Je pravda že pijem málo priblizne 3dcl vody na deň, môže to byť spôsobené tým?
Točenie hlavy
@Kycera mám 51kíl a 164cm a 17rokov
Ja pijem denne 1-2 dcl a nikdy sa mi netocila hlava. Mozes to mat aj niecim inym sposobene. Skus ale najprv zacat pijavat a uvidis ci sa to zmeni k lepsiemu.
Ja naprijlad vobec necitim smed, iba ked su horucavy takze sa mi stale tak 1x do mesiaca ze aj cely den nepijem. Samozrejme prejaví sa to na mojej suchej koži, mam ruky ako 100ročna babka :) ale ked ckovek nieje smadny tak aj zabudne ze musi pit
Dole píšuci kolega Ti správne určil diagnózu - si dehydrovaná! Ak budeš v tomto pokračovať, hrozí Ti kolaps organizmu!
Koľko máš rokov a aká je Tvoja váha?
Tak to piješ strašne málo! Mala by si vypiť minimálne jeden liter a viac!!!!!! A ak piješ kávu tak to sa nečudujem že máš také problémy. Treba stále piť. Ale po jedle až po polhodine. Najlepšie vodu alebo bylinkové čaje....Ak by Ti to neprešlo, tak je to z chrbtice. Treba cvičiť.