Dobrý. Začnem od začiatku a skúsim to skrátiť. Jedného dňa mi napísala dotyčná baba, v záujme toho odkiaľ sa poznáme a tak .. myslím že to každý pozná. Pokračovali sme v komunikácii cez internet, pár krát sme sa stretli a len pozdravili. Už sa pomaly dostávam k problému. Flirtuje, zvádza ma a snaží sa si ma namotať, a myslím že sa jej to čiastočne podarilo. Myslel som že by z toho mohlo byť niečo viac. Lenže nechce sa ani stretnúť, odôvodnenie: nechce počúvať zbytočné reči a nechce mať teraz nikoho. Prečo to teda všetko robí, prečo si so mnou chce tak strašne neustále písať? Prečo si ma namotáva? Mám sa na to radšej vysrať alebo čakať?
Nechce frajera
momentik .. nie som zas dement, je to normálna baba, stretli sme sa pár krát, no len pozdrav a par slov
kafe - dík moc, máš hodne pravdy, vyvalím to na ňu a nech sa rozhodne
qwerty, vieš, sú ľudia (chlapi aj baby), ktorí majú rečííííí za klávesnicou počítača ako koza bobkov ale skutek, aktivity, život im preteká pomedzi prsty. Buď sú tak plesnivý, pohodlný, neistý alebo blbý, že chcú svoj život prežiť jednoducho za počítačom, nie na živo. To môže byť dôvod prečo to robí. Nudí sa tak si s tebou aspoň píše. Baví ju "hrať sa" s tebou, namotávať, lebo počítač jej poskytuje bezpečný odstup. Naživo by hrozilo, že to môže byť obojstranné, že aj ona sa namotá, že sa jej budeš páčiť a "nakazíš" ju citmi.
Nebuď blb. Tak ako sa ona vyjadrila jasne, že nechce počúvať zbytočné reči a mať niekoho, buď trochu rázny aj ty. A povedz jednoducho, že tebe sa drístať cez počítač nechce, máš radšej rozhovor naživo. Kamarátsky. Nech si vypisuje s niekym iným, ak sa chce s baviť s tebou, môžte sa stretnúť vonku. Bodka. A ak sa stretávať nebude chcieť, načo by ti bolo 5 ročné vypisovanie si za kompom?? Proste, to je win-win situácia. Bud odlepí zadok od počítača a kľudne strávite pár príjemných večerov ako kámoši a nič z toho nebude (aj ked príjemne strávený čas s niekym vždy stojí za to), alebo sa to aj posunie niekde, alebo sa s tebou stretávať nebude. A potom si ušetril kopu času, ktorý môžeš tráviť príjemnejšie. Si chlap, neboj sa povedať aj ty jasne čo chceš.
nejaka baba sa skryva za falosnym profilom a testuje ta, hra sa, zahrava sa, zvysuje sebavedomie, nieco z toho, preto sa nechce stretnut.
Nechápem prečo sa pitváte v takýchto veciach.
Je to blbka, vykašli sa na ňu prosím ťa... :DDD
A nemyslím že ženy chcú "chlapa kamoša", myslíš že sa s tebou bude rozprávať o babských veciach? Asi ťažko... na to má kamošky...
Ak chce žena chlapa za kamoša tak jedine preto, lebo ho chce využívať.
WHISPER .. ty si asi myslíš že sa jej pchám do riti alebo niečo podobné, a tak to určite nie je, píšeme si cez dva mesiace a za tú dobu som ju zavolal asi 3x niekde .. bývame od seba menej než 10km a doprava problém fakt nie je a proste zavolal som ju čisto kamarátsky von, nikdy som jej nenaznačil že by som ju chcel, max tak keď som jej pochválil fotku nejakú čo mi stále posiela .. no a to je ten problém že vykecávať sa bude, ale len skrz net .. neustále mi píše ako sa doma nudí, no von ísť proste nechce, a nemám ani pocit že by sa hanbila
Tak asi má nejaký dôvod na to.
na zkaldade čoho si myslis ze by ta mala chcieť...?
predstav si ze su zeny ktore chcu chlapa-kamosa..
a pokial to ten dotycny nevie pochopit tak reaguje takto..
to ako ja..
furt sa na mna nejaky namotá, no a ja hned im poviem ze mozme byt kamosi, zajst na kolu, pizzu... ale oni to furt otočia, že "kedy pojdeme na rande..?"
a presne toto je to čo neznasam a pravdepodobne to vadi aj tej tvojej "kamoske" ze jej lezies na nervy... lebo ona ta chce IBA! ako kamoša ktoremu sa vykecá.. a ked ty ju otravujes s tym ze ju chces, ci s nou chodit, ci ist na rande.. tak sa necuduj ze sa s tebou uz ani stretnut nechce...
ja som s tymi chlapmi sa tiez nestretla, povedala som zakazdym ze nemám cas, neviem..atd... ked niekto nechápe ze ani dnes ani o tyzden ani o mesiac , ze nikdy! s nim chodit nebudem lebo ho nechcem, lebo nechcem nikoho, lebo neni moj typ, lebo sa mi ako chlap hnusí... ale to mu snád nepoviem do očí....a len svoje bude točiť...
No psychologička nie je :D Mám 18 rokov, ona má 17 a nemá práveže ani žiadnu skúsenosť so vzťahom. Áno najradšej by som sa na to vysral a v žiadnom prípade nebudem za handru, ale proste príde mi taká jedinečná, nie ako ostatné baby, možno preto sa na to nechcem vysrať. Ešte skúsim počkať uvidím ako sa to ďalej bude vyvíjať. Ale zatiaľ dík za rady, určite mi niečo priniesli :)