Dobrý. Začnem od začiatku a skúsim to skrátiť. Jedného dňa mi napísala dotyčná baba, v záujme toho odkiaľ sa poznáme a tak .. myslím že to každý pozná. Pokračovali sme v komunikácii cez internet, pár krát sme sa stretli a len pozdravili. Už sa pomaly dostávam k problému. Flirtuje, zvádza ma a snaží sa si ma namotať, a myslím že sa jej to čiastočne podarilo. Myslel som že by z toho mohlo byť niečo viac. Lenže nechce sa ani stretnúť, odôvodnenie: nechce počúvať zbytočné reči a nechce mať teraz nikoho. Prečo to teda všetko robí, prečo si so mnou chce tak strašne neustále písať? Prečo si ma namotáva? Mám sa na to radšej vysrať alebo čakať?
Nechce frajera
Vyser sa na to, len si zvysuje sebavedomie.
Jedine, ze by si chcel byt handrou.
Nie, nie, ono to môže byť všetko oveľa, oveľa komplikovanejšie ako sa na prvý pohľad zdá. Pravdepodobne to ani naďalej nebude také jednoduché a vieš prečo? Lebo ona si s tebou prechádza isto nejaké svoje testy, ktoré má už vopred nachystané, aby zistila presne a do detailov, že čo si zač. Všímaj si otázky, ktoré ti kladie, či sú zakaždým zamerané na nejakú konkrétnu tému alebo je každá jej otázka o niečom inom. Podľa mňa to má vopred všetko veľmi dobre prešpekulované. Keď prejdeš jej posledným testom, tak potom sa s tebou stretne, ale stretnutie naživo môže byť tiež testom. Nie je ona náhodou psychologička alebo niečo také? Možno ťa milo prekvapí a na prvé rande ti prinesie papier. Ona chce zistiť, že čo máš v hlave, ale na to by si si mal odpovedať najprv sám, že čo máš v hlave?
lichoti jej pozornost. a mozno sa jej aj pacis, ale mozno ma za sebou nejaku blbu skusenost a este chce byt sama. tazko povedat, kedze ju nepozname. najlepsie by bolo opytat sa jej tak polo zo srandy. - aha ho, tak zase flirtujes, ale stretnut sa nechces! :D
problem vyrieseny...