Tupozrakosť a multifokálne okuliare

Príspevok v téme: Tupozrakosť a multifokálne okuliare
Judit19

Má niekto s miernou resp. strednou tupozrakosťou a slabou dioptriou (0,25 - 1,5) skusenosť s multifokálnymi okuliarmi? Ja si na ne neviem zvyknúť a odborníci sa rozchádzajú v názoroch. Lekarka tvrdí, že sú vhodne pre tupozrakých a optik, že nie. Predpokladám, že je to individuálne, ale zaujimajú ma vaše skusenosti. Ďakujem

JackJames

Has anyone with mild to moderate nearsightedness and low diopter strength (0.25 to 1.5) had experience with multifocal glasses? I’m having trouble adjusting to them, and opinions from professionals vary. My doctor says they’re appropriate for nearsighted individuals, but the optician disagrees. I assume it’s a personal matter, but I’d love to hear about your experiences. snaptik.win

Judit19

Má niekto s miernou resp. strednou tupozrakosťou a slabou dioptriou (0,25 - 1,5) skusenosť s multifokálnymi okuliarmi? Ja si na ne neviem zvyknúť a odborníci sa rozchádzajú v názoroch. Lekarka tvrdí, že sú vhodne pre tupozrakých a optik, že nie. Predpokladám, že je to individuálne, ale zaujimajú ma vaše skusenosti. Ďakujem

Judit19