ahojte ...
Takže svoj príbeh začnem tak že sa vrátim o tri roky do zadu kde som sa zamilovala do chalana zo súboru. myslela som si že to bude také chvíľkové pobláznenie ale bohužial nie je to tak... ten chalan začal prejavovať istý záujem o mňa ale ja hlúpa som bola neskúsená a bez odvahy a zdalo sa mi že všetko čo robil robil len preto lebo bol milý a až neskôr mi došlo že som premrhala šancu. neskôr začal chodiť s jednou babou ale rozišli sa ( a len tak pre info on vedel že mám oňho záujem) no a potom som sa snažila ho získať späť ale on je tak tajomný že sa nedá zistiť čo si myslí. neskôr začal chodiť s ďaľšou babou a sú spolu dodnes. na chvíľu sa mi stratil zo života ale snívalo sa mi sním 6krát za sebou to isté .. je to normálne ? .. potom sa znovu objavil a kvôli nemu som sa rozišla s frajerom pretože som si uvedomila že nikoho nedokážem tak ľúbiť ako jeho .. ja nechápem prečo práve on po tom všetko ale už tri roky sa trápim a tri roky ho milujem každým dňom viac a bezprestajne.. s tým dievčaťom čo chodí tak sú spolu necelý rok a ja neviem čo by sa stalo kebyže mu poviem o svojich citoch .. jeho frajerka je dosť žiarlivá a nechcem ho stratiť aj ako kamaráta ... veľmi vás prosím poradte mi čo mám robiť alebo aký máte názor prípadne sem môžte napísať váš príbeh
Milujem ho aj keď chodí s inou
Ujasni si a povedz si na rovinu, ake mas realne sance?
@Lintea - musí si to uvedomiť sama.
Tak toto nie je moc dobré, pretože jedine ty na to doplatíš
Tak ty ho milovať môžeš, len či sa zbytočne len ty netrápiš, keďže on má inú
A ešte, tiež by ti dosť pomohlo, kebyže si mimo neho, čo môže byť pre teba ťažké, ale tvoja zamilovanosť by sa tak stále neživila. Ja som napr. neskôr išla na internát do iného mesta a pri nových ľudoch a nových starostiach som sa už toľko nezaoberala starými boliestkami. Takže tak. Všetko dobré prajem!
Tak keď ti to pomôže, napíšem ti svoj príbeh, ja som bola celú strednú školu a ešte tak 2 roky potom zamilovaná do jedného chalana, ktorému som sa spočiatku páčila a dával mi najavo svoj záujem, lenže ja som bola tak nesmelá a neohrabaná, že čistá katastrofa. Takže práve keď som sa do neho naozaj zamilovala, prebrala mi ho baba o ktorej som si myslela, že je mojou skutočnou kamarátkou, ale bola to jedna prázdna, povrchná baba, zato flirtovať vedela ostošesť, ako si pochopila, takže na rozdiel odo mňa, ktorá som len stála a zírala na "Neho", vedela aj povedať nejaké súvislé vety.
Takže trápila som sa strašne a najhoršie, že som si myslela, že je to až choré, aby som stále myslela len na jedného, keď som mala aj iných nápadnikov, nepripadali mi taký zaujímavi. Takže tým je to, že iného chlapca nechceš, že si proste zatiaľ nestretla niekoho, kto by ťa priťahoval tak ako ten tvoj. Ja som s jedným aj dlhšie chodila a aj som ho ľúbila, ale keď som videla toho svojho, tak sa mi stále rozbúchalo srdce.
Mimochodom s tou mojou kamarátkou sa rozišiel po roku a neskôr si našiel inú, ale to je iný príbeh.
No a čo tým celým chcem povedať: asi to, že jediným liekom na lásku je ešte viac lásky. Lebo krátko potom som spoznala svojho muža a teraz po toľkatích rokoch sa len smejem, keď si spomeniem na tieto svoje trápenia. Proste to prešlo, aj keď som sa vtedy bála, že už nikdy nebudem chcieť iného. Akurát dnes som si na neho spomenula skrz tento tvoj problém a len tak zo srandy som si ho pozrela na facebooku, a už by sa mi nepáčil vôbec, ale vôbec. Aj sa mi nepáči aky je ostarnuty ale na druhej strane moc mladý na môj vkus, keďže odkedy mám muža, ktorý je odo mňa o niečo starší, prišla som na to, že viac ma priťahujú o niečo starší chlapi, nie nejakí holobriadkovia :-p
Nehovoriac o tom, že on je už rozvedený a ja šťastne vydatá.
Čiže neboj sa, nevešaj hlavu, to čo zažívaš nemusí byť nutne koniec sveta :-) Si ešte mladá, ten pravý ešte len príde, lebo z toho čo opisuješ, tento to nebude, len by si sa trápila, lebo keby ťa naozaj chcel, išiel by po tebe ako po údenom, tomu ver :-D
Ale rozumiem ti, čo čo zažívaš je zamilovanosť a tá môže byť veľmi silná a čo je horšie, aj nepochopiteľne zameraná voči jednej osobe dlhú dobu.
Takáto platonická láska nevedie nikam. Čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie pre teba.
Vikašli sa na neho viem jeto taške najdeš sy lepšieho ktory nema žiadnu babu
Někdo mi řekl, že máš novou kamarádku
Miluje tě víc, než dokážu já?
Nad mým městem je velká černá obloha
Vím, kde jsi a vsadím se, že ona je někde kolem
A ano, je to hloupé,
ale já to prostě musím vidět na vlastní oči
Jsem v koutě, sleduji tě, jak ji líbáš,
A jsem přímo tady, proč mě nemůžeš vidět?
A odevzdávám tomu moje vše,
ale nejsem ta holka, kterú si bereš domů.
A stále tančím sama.
Tak daleko, ale přesto tak blízko
Světla se rozsvítí a hudba ztichne
Ale ty mě nevidíš, stát přímo tady...
(Calum Scott- dancing on my own)
ja by to skoncila u toho, ze si premhrala prilezitost a nabuduce sa zachovas uz inak....tym by si cele v sebe mohla uzavriet alebo si ten scenar odzi vo vlastnej mysli v roznych variantach....naprikald,z e ti to opatuje alebo ta odmietne, no do reality to neskusaj uz pretavovat, bo by si sa len zbytocne zamotala.