ahojte ...
Takže svoj príbeh začnem tak že sa vrátim o tri roky do zadu kde som sa zamilovala do chalana zo súboru. myslela som si že to bude také chvíľkové pobláznenie ale bohužial nie je to tak... ten chalan začal prejavovať istý záujem o mňa ale ja hlúpa som bola neskúsená a bez odvahy a zdalo sa mi že všetko čo robil robil len preto lebo bol milý a až neskôr mi došlo že som premrhala šancu. neskôr začal chodiť s jednou babou ale rozišli sa ( a len tak pre info on vedel že mám oňho záujem) no a potom som sa snažila ho získať späť ale on je tak tajomný že sa nedá zistiť čo si myslí. neskôr začal chodiť s ďaľšou babou a sú spolu dodnes. na chvíľu sa mi stratil zo života ale snívalo sa mi sním 6krát za sebou to isté .. je to normálne ? .. potom sa znovu objavil a kvôli nemu som sa rozišla s frajerom pretože som si uvedomila že nikoho nedokážem tak ľúbiť ako jeho .. ja nechápem prečo práve on po tom všetko ale už tri roky sa trápim a tri roky ho milujem každým dňom viac a bezprestajne.. s tým dievčaťom čo chodí tak sú spolu necelý rok a ja neviem čo by sa stalo kebyže mu poviem o svojich citoch .. jeho frajerka je dosť žiarlivá a nechcem ho stratiť aj ako kamaráta ... veľmi vás prosím poradte mi čo mám robiť alebo aký máte názor prípadne sem môžte napísať váš príbeh
Milujem ho aj keď chodí s inou
@WHISPER samozrejme že mu nechcem rozbíjať vzťah ja mu prajem aby bol šťastný no lenže problém je že aj keby chcem s ním prerušiť kontakt nie je to možné ... ja a jeho frajerka sme tanečníčky a on je tiež tanečník a zhodou náhod sme v tom istom súbore a keďže na tréningy chodiť musíme tak sa mu nevyhnem
tak v prvom rade mu nerozbíjaj vzťah.. a možno si sa mu páčila (iba) ale na vztah to nebolo, inak by bol s tebou...
venuj sa skole, ci práci, klasika pri zalozeni prispevku ze nepisete vek.. venuj sa svojim zalubam, kamoskam...
a najlepsie by bolo keby si s nim prerusila kontakt.. lebo je na škodu ked ho mas stale na ociach... tak nezabudnes...