Ahoj.
Mam priatelku, ktoru velmi lubim. Mali sme velmi krasny vztah, az do chvile, ked isla s kamaratkami na chatu. Tie sa opili a grcali, takze tam s nimi nechcela cez noc ostat a isla prespat ku mne.Ked sa vratila jej "najlepsia" kamaratka jej povedala, ze ako si uzivala tu pretrtkanu noc, ci som ju riadne pretiahol a prestala sa s nou bavit.
Co ma zaskocilo je, ze moja priatelka sa so mnou chcela kvoli tomu rozist. Odmieta sa so mnou milovat, vratila mi prsten. Sme spolu 8 mesiacov, ja som bol vzdy pri nej, podrzal som ju, ked mala problemy s rodicmi, stale jej prejavujem naklonnost, kupujem kvety, varim jej obedy, chodime stale na vylety... Nechcem byt namysleny, ale asi kazda zena by chcela, aby sa k nej chlap takto spraval.
To co mi robi ma velmi ponizuje a aj ked ju milujem, rozmyslam nad rozchodom. Mam totiz vazne pochybnosti, co sa stane, ked budu nejake vaznejsie problemy.
Mam ju opustit?
ma malo rokov, aby si uvedomila akeho ma priatela. si az moc zalubeny a ty jej zrejme za to nestojis. ak sa s nou rozides, po case si uvedomi, ze urobila chybu.nech sa aspon pouci.ale urob ako uznas za vhodne
Ak sa to bude opakovat tak sa JEDNOZNACE rozid. Potom by si len zbytocne trpel...
no dost zalezi na tom, kolko ma ta tvoja polovička rokov. podla toho co si pisal sa mi zda, ze nie je este dospela, ked sa kvoli takejto kravine dokaze na teba hnevat. na tvojom mieste by som tomu chvilku nechala cas a potom uvidis. Ale za ziadnu cenu sa jej nesmies ospravedlnovat. Ty si chybu nespravil. Cakaj pokial sa ti ona ospravedlni. skus sa s nou porozpravat a nech vysveti kamaratke co sa v skutocnosti stalo. ak to tvoja priatelka odmietne povedat, tak potom jej na tebe nezalezi. ale konaj podla seba. je to len rada. drzim palce...pa
neviem kolko ma holka rokov ale poviem ti ze ak by mi moj partner kupil kvrt tak by som sa potesila ,zrejme si to naozaj nevie vazit je na tebe ako sa rozhodnes iba sa pozri do buducnosti a rozmysli si ci chces zit nadalej s takou zenou
prosim ta, neriad sa radikalnymi odporucaniami typu: "kopni tu ktavu do riti".. ty ju najlepsie poznas, nikto iny za teba nerozhodne. No mne sa zda, ze je to citlive dievca a zalezi jej na tom, co si o nej kamaratky myslia. Asi jej je neprijemna predstava, ze rozoberaju vas sexualny zivot. Tie kamaratky asi nebudu ktovie ake a aj ja si myslim, ze jej ta zavidia. Sama musi pochopit, ze vas vztah patri len vam dvom a nesmie ho ovplyvnovat banda dievcat grcajucich po chatach. Ak ta lubi, dojde jej to.. maj s nou chvilku trpezlivost.... ale zase nie naveky
ak ju milujes nieje co riesit, ak nie najdi si inu
mysiacik mat takeho chlapa ako ty, boze, co by som za to dala! Ja mam problem s mojim, ten nejako nema potrebu byt so mnou,ale to je dlhsia historia, no len ta dievcina je vazne divna. Asi ju lubis, viem si predstavit, aj ja mojho lubim, inak by som ho poslala uz kade lahsie. Nevadi no. Skus sa s nou porozpravat, a ked ani potom nebude s nou rec, tak asi nebude ine vychodisko ako rozchod. Neviem aki ste obaja stari, ale sporava sa ako pubertiacka nezrela.
Podla toho co vravis je to sprosta arogantna krava co nevie co chce. Sama k tebe prisla lebo nechcela byt so svojomi ozraty kamaratkami a ked jej tieto to zacali vycitat tak je to tvoja chyba? IMHO LOL
Kopni ju do riti tak, ze sa za nou zaprasi a uz po nej ani nestekni. Bud sa za tebou priplazi, alebo co by bolo pre teba ;epsie si najdes inu a lepsi.